16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Jenna Marbles είναι η “βασίλισσα” του Youtube

    Όλα ξεκίνησαν από ένα ξεκαρδιστικό tutorial στο Youtube σχετικά με το πώς μπορεί κάποια κοπέλα να μακιγιαριστεί σε κατάσταση… μέθης.

    Τρία χρόνια αργότερα, η Jenna Marbles είναι μία από τις μεγαλύτερες stars του Youtube, συμπληρώνοντας πρόσφατα 1 δισ. προβολές στα videos της και έχοντας πάνω από 8 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της.

    jenna-marbles

    Το πραγματικό της όνομα είναι Jenna Mourey και είναι 25 ετών, ζώντας πλέον σε ένα σπίτι αξίας 1.1 εκατ. δολαρίων στη Santa Monica, πολύ διαφορετικό από εκείνο στο Cambridge της Μασαχουσέτης στο οποίο πλήρωνε ενοίκιo 800 δολάρια το μήνα, όταν ξεκίνησε το video-blogging.

    Δεν έχει αποκαλύψει πόσα βγάζει από την ενασχόλησή της έχει υπολογιστεί όμως ότι τα έσοδά της ως μέλος του Youtube Partner Programm ίσως έχουν φτάσει και τα 350.000 δολάρια μέσα στο 2012.

    Τι την έχει κάνει, όμως, τόσο δημοφιλή και τόσο ξεχωριστή σε σύγκριση με τους χιλιάδες άλλους νέους που θέλουν να γίνουν σταρ του Youtube. Προφανώς το ιδιαίτερο στιλ της, ένας συνδυασμός ευθύτητας, χιούμορ αλλά και επιλογής θεμάτων που “συγκινούν” ιδιαίτερα τα νεαρά κορίτσια στις ΗΠΑ. Την αγαπούν γιατί επιλέγει θέματα που τους ενδιαφέρουν, όπως, για παράδειγμα, “τα πράγματα που δεν καταλαβαίνουν τα αγόρια”, “τι σκέφτονται τα αγόρια κατά τη διάρκεια του sex” ή ακόμη και χιουμοριστικά “ένα μεθυσμένο στόλισμα δέντρου τα Χριστούγεννα”.

    Όσο για τους fans της, η “υστερία” τους φτάνει σε επίπεδα αυτών των μεγάλων stars της showbiz. Όταν ανακοίνωσε το χωρισμό από το φίλο της Max, οι αντιδράσεις τους ήταν πραγματικά εξωφρενικές, με κάποιους “οπαδούς” της να σημειώνουν ότι “νιώθουν σαν να χώρισαν οι γονείς τους” ή πως “ό,τι ήξεραν για την αγάπη αποδείχθηκε ένα ψέμα”… Και κάπως έτσι, απολαμβάνει τη δική της δημοσιότητα, που ξεπερνάει σε κάποιες περιπτώσεις αυτή μεγάλων stars του Hollywood και της showbiz.

    jenna-marbles2

    Δείτε την Jenna σε μία “μεγάλη διαδικτυακή” στιγμή της, το video του “Πώς να βαφτείτε ενώ είστε μεθυσμένη”, το οποίο έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 14,6 εκατ. προβολές στο Youtube.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles