16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Η Jennifer Lopez “πολεμά” την AI στο νέο trailer του Atlas

    Μια ακόμη ταινία με πρωταγωνίστρια τη Jennifer Lopez αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Μάιο. Πρόκειται για το Atlas, στο οποίο μπορούμε να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά, μέσα από το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η γνωστή υπηρεσία streaming.

    Παρά το γεγονός ότι ένας μανιακός μηχανικός (Simu Liu) που σκοπεύει να εξαλείψει την ανθρωπότητα αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο στο “Atlas”, το νέο trailer της ταινίας δίνει έμφαση στο πώς ένας AI-powered στρατός θα συναντηθεί με την Atlas Shepherd (Lopez) στον αγώνα της για την σωτηρία του κόσμου. Με λίγα λόγια, έχουμε πολλά φονικά ρομπότ ελεύθερα να καταστρέψουν πόλεις, αποκαλύπτοντας μια ανησυχία σχετικά με τις μηχανές που σκέπτονται. Η Lopez θα υποδυθεί μία αναλύτρια δεδομένων που αμφισβητεί την τεχνητή νοημοσύνη και συμμετέχει σε αποστολή σύλληψης ενός ρομπότ.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer του Atlas:

    Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Brad Peyton, σε σενάριο των Leo Sardarian και Aron Eli Coleite. Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη “η Atlas Shepherd, μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή σύλληψης ενός απείθαρχου ρομπότ με το οποίο συνδέεται μυστηριωδώς από το παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο ανατρέπεται, η μόνη της ελπίδα να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί”.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles