19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Justice League είναι εδώ, με νέο καταιγιστικό trailer!

    Οι fans των υπερηρώων της DC, περιμένουν με αγωνία τη νέα ταινία Justice League η οποία θα κυκλοφορήσει φέτος στην Ελλάδα στις 16 Νοεμβρίου. Με την Comic-Con της San Diego να αποτελεί το κατάλληλο spot για νέα που αφορούν όλες τις hero-based παραγωγές ήταν λογικό ότι το Justice League δεν θα μπορούσε να απουσιάζει, παρουσιάζοντας νέο footage που είναι “όλα τα λεφτά”!

    justice_league

    Στο νέο πλούσιο trailer της επερχόμενης ταινίας ο κόσμος ακόμη βρίσκεται σε σύγχυση ύστερα από την τραγική απώλεια του Superman και τώρα μία νέα ομάδα υπερηρώων που αποτελείται από meta-humans καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Steppenwolf και τις ορδές του. Ο Batman (Ben Affleck) ενώνει τις δυνάμεις του με τους Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) και Cyborg (Ray Fisher), έχοντας ένα και μόνο στόχο να σταματήσουν την επερχόμενη απειλή, η οποία έχει σαν στόχο (τι άλλο;) να αφανίσει την ανθρωπότητα. Το 4λεπτής διάρκειας trailer είναι πραγματικά “εκρηκτικό”  με μοναδικές σεκάνς δράσης, εντυπωσιακά οπτικά εφέ και μπόλικο σασπένς που φανερώνει ότι η Justice League movie στοχεύει πολύ ψηλά… Η ταινία Justice League αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου και δεν σας κρύβουμε ότι μας έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles