15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η …καυτή φήμη για το Samsung Galaxy Note 8. Έρχεται στις 23 Αυγούστου

    Είναι από τις συσκευές που δεν έχουμε σταματήσει να συζητάμε εδώ και καιρό, το επόμενο Note που φιλοδοξεί να κάνει τον πλανήτη να ξεχάσει το αποτυχημένο Note 7. Τώρα έχουμε μία ακόμη πιθανή ημερομηνία παρουσίασης από τη Samsung για το Galaxy Note 8 που είναι πραγματικά …καυτή!

    venya note 8

    Σύμφωναμε κορεάτικα μέσα, λοιπόν, το Galaxy Note 8 δε θα παρουσιαστεί στην IFA 2017 του Βερολίνου. Ωστόσο, αν και θα περίμενε κανείς να παρουσιαστεί μετά από αυτήν, οι πληροφορίες αναφέρουν την 23η Αυγούστου ως την ημερομηνία του launch event! Μάλιστα, αν είναι έγκυρες οι πληροφορίες, τo event θα διαξαχθεί μόνο στη Νέα Υόρκη (και όχι και στο Λονδίνο, όπως συνέβη με το Galaxy S8).

    Τα παραπάνω είναι μάλλον αναπάντεχα, καθώς η ημερομηνία αυτή είναι πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη. Αν ισχύσουν, τότε η Samsung αφ’ενός θέλει να “αποφύγει” την IFA και να κλέψει την παράσταση πριν τους υπόλοιπους κατασκευαστές, αφ’ετέρου ίσως θέλει να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στην αγορά πριν την έλευση του νέου iPhone, ώστε να “παίζει” χωρίς τον κορυφαίο αντίπαλο του Note 8.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles