20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Κύπρος στην εποχή του Internet – Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Αγορά και Ανάπτυξη

    Δημόσια συζήτηση με τίτλο: «Η Κύπρος στην εποχή του Internet –Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Αγορά και Ανάπτυξη» διοργανώνει την Πέμπτη 26 Ιανουάριου 2017, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

    Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης που θα γίνει στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Λεωφόρος Βύρωνος 30) στη Λευκωσία θα είναι ο κος Andrus Ansip – Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ενιαία Ψηφιακή Αγορά, ο όποιος θα αναφερθεί διεξοδικά στο θέμα της Ευρωπαϊκής Ψηφιακής Ατζέντας και τη σημασία της για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα. Θα μιλήσουν επίσης ο κος Στέλιος ∆. Χειμώνας Digital Champion – Γενικός ∆ιευθυντής Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, η κα. Σταυριάνα Κοφτερός Συνιδρυτής StartupCyprus – European Startup Network και ο κος ∆ημήτριος  Ζόππος – Επιχειρηματίας Τεχνολογιών και Επενδυτής. Την έναρξη της εκδήλωσης θα κάνει ο κος Γιώργος Μαρκοπουλιώτης – Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.  Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στις 18:50 έως 20:00 θα γίνει διάλογος με την συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

    Τέλος, σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα είναι στα Ελληνικά και Αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία, ενώ λόγω αυξημένων μέτρων ασφαλείας και ελέγχου στο Σπίτι της ΕΕ, όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους να προσκομίσουν την προσωπική τους ταυτότητα. ∆ηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι  την Τρίτη 24 Ιανουάριου 2017 στο τηλέφωνο 22875561. Για ηλεκτρονικές εγγραφές μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: http://bit.ly/2iY8Ey2.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles