21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η κόκκινη απόχρωση των panels των Galaxy S8 και S8+ προβληματίζει πρώιμους κατόχους στην Κορέα

    Η Samsung, μετά τα προβλήματα με το Note 7, δε θα ήθελε με τίποτα να συμβεί κάτι “κακό” με τα Galaxy S8 και S8+, τα οποία ήδη καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ προπαραγγελιών μετά το άλλο. Ήδη αναφέρθηκε πως στη Νότια Κορέα ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο προπαραγγελίες, τις περισσότερες για οποιοδήποτε smartphone, ever.

    Galaxy S8

    Ωστόσο, ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες για ένα μικροπρόβλημα στις οθόνες των S8 και S8+, πιο συγκεκριμένα για κόκκινη απόχρωση των panels η οποία δε διορθώνεται μέσα από τη ρύθμιση του color calibration της συσκευής. Αρκετοί είναι οι χρήστες που έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Μέχρι στιγμής, η Samsung τοπικά έχει απαντήσει πως είναι θέμα ρύθμισης και μπορούν να το κάνουν οι χρήστες μόνοι τους ή να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα Samsung για να το κάνει κάποιος ειδικός στη συσκευή τους. Ανεπίσημα, πηγή από τη Samsung ανέφερε πως η εταιρεία “δεν είχε χρόνο να κάνει τις ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές λόγω της τεράστιας ζήτησης” και έτσι ορισμένες πωλήθηκαν με λάθος calibration.

    63443_1492505893-full

    Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό *#15987# (στον dialer) για να ρυθμίσουν το χρωματισμό της οθόνης, ωστόσο κάποιοι το δοκιμάσαν ήδη και δεν είδαν σημαντική βελτίωση, ενώ η κόκκινη απόχρωση είναι πιο έντονη στο πάνω και το κάτω μέρος του panel, κάτι που υποδεικνύει πως πρόκειται για ελάττωμα και όχι λάθος ρύθμιση. Επίσης, υπάρχουν αναφορές από χρήστες στην Κορέα που τους δόθηκε συσκευή αντικατάστασης, όταν επισκέφθηκαν ένα Samsung store για το πρόβλημα αυτό.

    Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό *#7353# (στον dialer) και να μπείτε στο TSP Dot Mode για να διαπιστώσετε αν το panel σας έχει κάποιο τέτοιο ελάττωμα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles