20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η κόρη του Ηρακλή! Δείτε το κοριτσάκι 9 ετών που σηκώνει βάρη 75 κιλών! (video)

    Όλοι γνωρίζουμε τον μυθικό Ηρακλή, μία από τις δεσπόζουσες μορφές της αρχαιοελληνικής μυθολογίας. Ως γνωστόν, ο Ηρακλής ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο, καθώς σύμφωνα με τον μύθο είχε τη δύναμη να μετακινήσει ακόμη και… βουνά. Ένα νεαρό κορίτσι από την Ινδία θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η… κόρη του, καθώς είναι τόσο δυνατή που μπορεί να σηκώσει τρεις φορές το βάρος της!

    Η 9χρονή Ινδή Arshia Goswani που ασχολείται με το άθλημα της άρσης βαρών μπορεί να είναι μικροκαμωμένη στο μάτι, όμως πρόσφατα κατάφερε να σηκώσει… 75 κιλά! Μπορεί ακόμη να μην έχει φτάσει τα δέκα χρόνια της, όμως αυτή τη στιγμή η Arshia θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ιστορία της άρσης βαρών!  Με τα κατορθώματα της αυτή τη στιγμή η μικρή αθλήτρια της άρσης βαρών διαθέτει περισσότερους από 735.000 followers στο Instagram και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς στην ηλικία των 8 ετών είχε καταφέρει να σηκώσει 60 κιλά! Τώρα έναν χρόνο μετά κατάφερε να σηκώσει 15 κιλά περισσότερα και ποιος ξέρει σε τι επίπεδο θα έχει φτάσει σε μερικά χρόνια. Ενδεικτικό της τεράστιας απήχησης που έχει το «παιδί – θαύμα» της άρσης βαρών είναι ότι το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο  Instagram ξεπέρασε τα 48 εκατομμύρια views! Αν και η Arshia λατρεύει την άρση βαρών αρκετοί είναι οι χρήστες που ανησυχούν ότι από την υπέρμετρη προσπάθεια που καταβάλλει καταπονεί το σώμα της και θέτει σε κίνδυνο την υγεία της. Δείτε την παρακάτω να σηκώνει κιλά που είναι τρεις φορές το βάρος της, φτάνοντας στο ύψος πάνω από τα γόνατα της…

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arshia Goswami (@fit_arshia)

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles