22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Κωτσόβολος «ανοίγει τις πόρτες» σε μία καλύτερη ζωή με την τεχνολογία

    Η στιγμή που όλοι περιμέναμε γίνεται πραγματικότητα, η στιγμή εκείνη που ανοίγουμε την εξώπορτα και επιστρέφουμε σιγά σιγά στις αγαπημένες μας συνήθειες με τα κοντινά μας πρόσωπα. Ο Κωτσόβολος μέσα από τη νέα διαφημιστική του καμπάνια «ανοίγει τις πόρτες» των συνηθειών μας που μας φέρνουν πιο κοντά σε μία καλύτερη ζωή.

    Κάθε άνοιγμα πόρτας μας φέρνει πιο κοντά σε μία εμπειρία. Η πόρτα του ψυγείου μας μεταφέρει στην ταράτσα να πίνουμε μπίρα και να βλέπουμε τις καλύτερες φάσεις των αγώνων με την παρέα μας. Η πόρτα του πλυντηρίου μας ταξιδεύει στην πιο ξέγνοιαστη βόλτα με συντροφιά τη μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων μας. Η πόρτα του φούρνου μας θυμίζει τα γεμιστά της γιαγιάς, το παράθυρο του laptop μας στέλνει στην αναζήτηση των επόμενων διακοπών μας. Γιατί στον Κωτσόβολο, κάθε πόρτα που ανοίγεις, σε οδηγεί σε μία καλύτερη ζωή. Ας ανοίξουμε τις «πόρτες» μας στην τεχνολογία και ας απολαύσουμε την κάθε στιγμή όπως της αξίζει.

    Μπορείτε να δείτε τη νέα καμπάνια της Κωτσόβολος πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/4bzTqNFocRs

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles