13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Κωτσόβολος δημιουργεί την υπηρεσία Pay Express για πρώτη φορά στην Ελλάδα

    Η νέα υπηρεσία Pay Express έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κωτσόβολος για τη διευκόλυνση των αγορών μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η νέα υπηρεσία στοχεύει να διευκολύνει τις αγορές και να βελτιώσει περαιτέρω το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, καθώς η χρήση της καταργεί την αναμονή στο ταμείο.

    Print

    Η Κωτσόβολος, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας, δημιούργησε το Pay Express, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων. Επιπλέον, η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει τις παραγγελίες μέσω internet που έχουν επιλέξει το collect@store. Η νέα υπηρεσία      Pay Εxpress, σε συνδυασμό με τα Ταμεία Express, μια ακόμη πρωτιά της Κωτσόβολος, έρχεται να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία αγοράς.

    Η εταιρεία επενδύει σε πολλαπλά σημεία εξυπηρέτησης και εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις για την ευκολία των αγορών για γρήγορο check out και πιο ποιοτικό χρόνο αγορών χωρίς παραμονές σε ουρές ταμείων ιδίως σε περιόδους αιχμής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles