24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Κωτσόβολος έκανε την πρώτη της παράδοση με drone στην Ελλάδα!

    Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, διέσχισε τους αιθέρες και πραγματοποίησε την πρώτη της παράδοση με drone στην Ελλάδα, με την παραγγελία, που έκανε ο κος Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, να έρχεται από τον ουρανό και να προσγειώνεται στο Service Park του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022, στη Λαμία.

    Ως επίσημος χορηγός του EKO Ράλλυ Ακρόπολις για 2η συνεχή χρονιά, η Κωτσόβολος δίπλα σε κάθε διαδρομή που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις, «πάτησε γκάζι» και με γρήγορα αντανακλαστικά και ταχύτητα, κατάφερε για άλλη μια φορά να καινοτομήσει, κάνοντας τη ζωή με την τεχνολογία μια απολαυστική διαδρομή για όλους.

    Τέσσερις ημέρες, ένα μοναδικό υπερθέαμα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας που παρακολούθησαν 64.500 θεατές από κοντά και 50 εκατομμύρια τηλεθεατές στην τηλεόρασή τους από κάθε γωνιά του πλανήτη, ένας παγκόσμιος τελικός WRC Esports, AR22 Esports presented by Kotsovolos, 16 Ειδικές Διαδρομές και 303,8 χιλιόμετρα με την αδρεναλίνη στα ύψη. Με τον Τιερί Νεβίλ να ανεβαίνει στο βάθρο, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 έγραψε για μια ακόμη χρονιά ιστορία.

    Η Κωτσόβολος γιόρτασε μαζί με το κοινό το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, πραγματοποιώντας στο Service Park της Λαμίας την πρώτη της παράδοση με drone στην Ελλάδα, αλλά και με τον κ. Γιάννη Βασιλάκο, Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, να λαμβάνει μέρος στην απονομή της γενικής κατάταξης των νικητών των αγώνων.

    Με την εταιρεία να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον ρόλο της ταχύτητας και της τεχνικής υποστήριξης, προσέφερε προστιθέμενη αξία στους θεατές του αγώνα. Χιλιάδες λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στο Service Park σε ΟΑΚΑ και Λαμία, είδαν από κοντά τα δύο πρωτότυπα περίπτερα της εταιρείας στις δύο αυτές πόλεις, ενώ 1.000 εξ’ αυτών δοκίμασαν δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης για smartphone & tablet από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της Κωτσόβολος, K+ experts. Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μοναδικούς διαγωνισμούς και πρωτότυπα challenges για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

    Η Κωτσόβολος μένοντας πιστή στις δεσμεύσεις και στο όραμά της για μία Καλύτερη Ζωή για όλους, βρίσκεται δίπλα σε κάθε διαδρομή που υπόσχεται ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις, κάνοντας την καθημερινότητα πιο απλή, αλλά και πιο διασκεδαστική.

    Δείτε τις καλύτερες στιγμές της Κωτσόβολος στο φετινό «Ράλλυ των Θεών» – link

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles