22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Κυπριακή εφαρμογή iCheers σου δίνει τη δυνατότητα να κερνάς ποτά από μακριά!

    apla kai efkola

    Μια πρωτότυπη εφαρμογή με την ονομασία iCheers, δημιούργησε μια ομάδα 5 κυπρίων που επιτρέπει.. στους χρήστες της να  κερνάνε ποτά από  μακριά! Βγήκε π.χ η παρέα σου για ποτό και εσύ διαβάζεις για εξετάσεις, είναι τα γενέθλια σου, χώρισε η «κολλητή» ή ο «κολλητός» σου και είσαι εκτός πόλης/χώρας και δεν μπορείς να τους συμπαρασταθείς.., πήρε η ομάδα σου το πρωτάθλημα και είσαι στα πάνω σου.., τώρα μπορείς να στείλεις στους φίλους σου το αγαπημένο τους ποτό από μακριά με 3 κλικ!

    Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή, διαλέγεις ένα φίλο ή φίλη σου από το facebook ή από τις τηλεφωνικές σου επαφές, μετά επιλέγεις το μαγαζί και το δώρο (μπορεί να είναι από ένας καφές μέχρι και δείπνο – αναλόγως του μαγαζιού που επιλέγεις)  πληρώνεις και αυτό είναι!  Ο φίλος ή η φίλη σου ενημερώνεται αυτόματα για το δώρο, κατεβάζει την εφαρμογή και μπορεί να πάει όποτε θέλει στο εν λόγω μαγαζί για να απολαύσει το δώρο σου! Ταυτόχρονα κατεβάζοντας την εφαρμογή έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις δωρεάν ποτά που στέλνουν τα συμβαλλόμενα μαγαζιά στους χρήστες!

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη  εφαρμογή iCheers βραβεύτηκε  πρόσφατα στο διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του CIIM, και προκρίθηκε στο Ideacy accelerator ανταγωνιζόμενη άλλες 67 ιδέες από όλο τον κόσμο!

    Τη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορείτε να την κατεβάσετε χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

    Playstore: http://bit.ly/2tz8PEb

    Appstore: http://apple.co/2sPxa89

    Facebook page: https://www.facebook.com/iCheersHQ/

    Αν θέλετε μπορείτε επίσης να δείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/iCheersHQ/videos/1792882897708534

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles