15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Lenovo παρουσίασε το πρώτο foldable PC του κόσμου, από τη σειρά ThinkPad X1!

    To Digitallife.gr είναι το μοναδικό ελληνικό Μέσο που βρίσκεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ, παρακολουθώντας το Lenovo Accelerate event και μια από τις νέες συσκευές που παρουσίασε σήμερα η εταιρεία, ίσως και η πλέον ενδιαφέρουσα για το κοινό, είναι ένα νεο foldable PC που ανήκει στη σειρά ThinkPad X1.

    Lenovo_Worlds_First_Foldable_PC_1

    H συσκευή χρησιμοποιεί ένα 13,3″ OLED 2K panel της LG με 4:3 ratio, το οποίο διπλώνει “εσωτερικά”, κλείνοντας τη συσκευή η οποία έτσι θυμίζει ένα mini laptop, αλλά με οθόνη αφής σε όλη την εσωτερική του επιφάνεια. Ανήκει στη σειρά ThinkPad X1 και στοχεύει τους χρήστες που θέλουν υψηλή ευελιξία και μια Windows συσκευή με πλήρη λειτουργικότητα, η οποία όμως θα έχει πολύ μικρές διαστάσεις, αλλά μεγάλη οθόνη.

    Η Lenovo στοχεύει να πετύχει μια ημέρα αυτονομίας με τη μπαταρία του foldable, το οποίο θα έχει επεξεργαστή της Intel και θα ζυγίζει κάτω από 900 γραμμάρια, αλλά δυστυχώς δε γνωρίζουμε περισσότερα για τα specs του στην παρούσα φάση. Άγνωστη παραμένει και η τιμή του, ενώ όσον αφορά την κυκλοφορία του, αναμένεται εντός του 2020.

    Lenovo_Worlds_First_Foldable_PC_2

    Σε σχετική ερώτηση για την αντοχή της συσκευής και για το πως θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που διαφάνηκαν σε άλλα foldable concepts που παρουσιάστηκαν φέτος, οι άνθρωποι της Lenovo δήλωσαν πως όταν κυκλοφορήσει, η συσκευή θα είναι 100% έτοιμη και εργάζονται σκληρά για να εξασφαλίσουν την αντοχή και την αξιοπιστία της.

    Δείτε φωτογραφίες του νέου foldable της Lenovo στα χέρια του κ.Luis Hernandez, VP Commercial Product Solutions Development, IDG της Lenovo.
    foldable (6) foldable (5) foldable (4) foldable (3) foldable (2) foldable (1)

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles