19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η LG επενδύει σε τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης σε όλο το εύρος των προϊόντων και υπηρεσιών της

    Για την LG, αποτελεί βασική προτεραιότητα η εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας στα προϊόντα της, γι’ αυτό και επενδύει σημαντικά στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που διευκολύνει τη ζωή των καταναλωτών. Μέσα από πλήθος προϊόντων με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), οι οικιακές συσκευές της LG προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ‘έξυπνου’ σπιτιού που διευκολύνει την καθημερινότητα και εξυπηρετεί απόλυτα της ανάγκες του χρήστη.

    Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεοράσεις της LG, μέσω της τεχνολογίας AI Picture & AI Sound, προσφέρουν λεπτομερή εικόνα που κόβει την ανάσα και ήχο που καθηλώνει. Ακόμη, η σειρά τηλεοράσεων NanoCell της LG είναι εξοπλισμένη με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, όπως τις Amazon Alexa και Google Assistant, όπου με ένα απλό φωνητικό αίτημα, παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, ενώ με το Home Dashboard, μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε έξυπνες συσκευές μέσω της τηλεόρασης. 

    Επιπλέον, τα Sound Bar της LG όπως το SNH5 AI Sound Pro, μπορούν να λειτουργήσουν και ως σύστημα διαχείρισης του οικιακού εξοπλισμού. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να χειρίζονται όλες τις συνδεδεμένες οικιακές συσκευές LG ThinQ από την άνεση του σαλονιού τους. Για παράδειγμα, μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση του ψυγείου, του πλυντηρίου, της συσκευής καθαρισμού αέρα ή να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν την ηλεκτρική σκούπα.

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη, εφαρμόζεται ακόμα και στα πλυντήρια ρούχων αφού η αποκλειστική τεχνολογία AI DD της LG παρέχει ‘έξυπνη’ φροντίδα και 18% μεγαλύτερη προστασία των ρούχων, καθώς χάρη σε έναν μεγάλο όγκο δεδομένων συσσωρευμένης εμπειρίας πλύσεων, το AI DD παρέχει την βέλτιστη κίνηση πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων. Επίσης, χάρη στο ThinQ με δυνατότητα WiFi, που διαθέτουν τα πλυντήρια LG με AI DD, η συσκευή γίνεται ακόμα «εξυπνότερη» καθώς επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης καθώς και λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης.

    Τέλος, η LG διαθέτει λύσεις κλιματισμού που με το ενσωματωμένο Wi-Fi και την αποκλειστική εφαρμογή ελέγχου οικιακών συσκευών της LG Smart ThinQ, επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους ρυθμίσεις και να ελέγξουν την κατάσταση και τις λειτουργίες του κλιματιστικού ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε μέσω smartphone με λειτουργικό Android ή iOS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles