19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η LG κινηματογράφησε τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα της Tottenham Hotspur Premier League σε 8K ανάλυση

    Η LG ανακοίνωσε ότι κινηματογράφησε τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα της Tottenham Hotspur Premier League σε 8K ανάλυση, προκειμένου να τραβήξει στιγμιότυπα ποδοσφαίρου υψηλής ποιότητας και να μαγνητίσει τα βλέμματα των θεατών που παρακολουθούν το περιεχόμενο της νέας σειράς τηλεοράσεων OLED και NanoCell Real 8K της LG.

    Το μοναδικό υλικό δημιουργήθηκε από τον αγώνα μεταξύ Tottenham και Burnley που πραγματοποιήθηκε στο νέο υπερσύγχρονο στάδιο Tottenham Hotspur στις 7 Δεκεμβρίου 2019.

    Η LG και η Tottenham συνεργάστηκαν με το βραβευμένο marketing agency ShootMedia για να κινηματογραφήσει η ομάδα παραγωγής με μια multi-camera τον αγώνα, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο αθλητικό παραγωγό Matt Rumsey. Αξιοποιώντας τέσσερις 8K Red Monstro VV – από τις 8 που υπάρχουν στη χώρα – και μια σειρά φακών, η ShootMedia αιχμαλώτισε τις λεπτομέρειες και το συναίσθημα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

    Από το τελικό υλικό έγινε επεξεργασία και δημιουργήθηκε video 75 δευτερολέπτων, το οποίο θα προβάλλεται αποκλειστικά στις Real 8K OLED και NanoCell τηλεοράσεις της LG του 2020 σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο από τα τέλη Μαρτίου.

    Οι τηλεοράσεις της LG είναι οι πρώτες στον κόσμο που πληρούν τα διεθνή πρότυπα  που έχει θέσει η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (Consumer Technology Association – CTA) καθορίζοντας τη νέα γενιά προϊόντων και υπηρεσιών “8K Ultra HD”, με τετραπλάσια ανάλυση οθόνης 4Κ και 16 φορές μεγαλύτερη από την HDTV. Οι LG Real 8K τηλεοράσεις είναι οι πρώτες που υπερβαίνουν τις ειδικές απαιτήσεις της CTA, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ανάλυση, τις ψηφιακές εισόδους, το υψηλό δυναμικό εύρος, την αναβάθμιση, το βάθος των bit και τη μεθοδολογία μέτρησης. Οι πρόσφατες Real 8K τηλεοράσεις της LG διαθέτουν επίσης αναβαθμισμένη απόδοση χάρη στον νέο επεξεργαστή α (Alpha) 9 Gen 3 AI. Αξιοποιώντας την τεχνολογία deep learning, η σειρά του 2020 προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και ήχου για όλους τους τύπους περιεχομένου μέσω της αναβάθμισης που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles