23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η LG παρουσιάζει στην έκθεση KBIS 2024 τη νέα σειρά SIGNATURE KITCHEN SUITE και τους εντοιχιζόμενους φούρνους με AI

    Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει μία ευρεία γκάμα premium εντοιχιζόμενων συσκευών για την κουζίνα στην έκθεση Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ από τις 27 έως τις 29 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν οι νέες συσκευές της εταιρείας από την σειρά Signature Kitchen Suite – συμπεριλαμβανομένων των φούρνων Combi Wall Oven, Double Wall Oven και Single Oven που διαθέτουν την τεχνολογία αιχμής Gourmet AI™, κομψό σχεδιασμό και έξυπνες λειτουργίες.

    Η νέα ολοκληρωμένη σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών για την κουζίνα διαθέτει κομψό σχεδιασμό

    Η νέα σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών για την κουζίνα, ενισχύει σημαντικά τη σειρά Signature Kitchen Suite και έχει σχεδιαστεί με βάση τα πρότυπα της κομψότητας και της εξαιρετικής ποιότητας  που ταιριάζει σε μία σύγχρονη κουζίνα.

    Οι νέες συσκευές της σειράς Signature Kitchen Suite, αναβαθμίζουν την αισθητική της κουζίνας. Διαθέτουν κομψή ανοξείδωτη σχεδίαση, μινιμαλιστική εμφάνιση, πιο λεπτές χειρολαβές και κουμπιά αφής.

    Η νέα σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών Signature Kitchen Suite που θα παρουσιαστεί στην έκθεση KBIS 2024, περιλαμβάνει ψυγεία ντουλάπες, ψυγειοκαταψύκτες, συντηρητές κρασιών, πλυντήρια πιάτων, εντοιχιζόμενους φούρνους και πολλά άλλα. Η ανανεωμένη σειρά εντοιχιζόμενων επιλογών, αναδεικνύει τη διαρκή δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας την επιθυμία των καταναλωτών να αποκτήσουν την κουζίνα των ονείρων τους.

    Αναβαθμισμένη εμπειρία μαγειρέματος με προηγμένη τεχνολογία Gourmet AI

    Η σειρά εντοιχιζόμενων φούρνων Signature Kitchen Suite με τεχνολογία Gourmet AI, παρουσιάζεται για πρώτη φορά και προσφέρει μια νέα εμπειρία μαγειρέματος. Η καινοτόμος τεχνολογία Gourmet AI της εταιρείας, αναγνωρίζει τα συστατικά που έχει ο χρήστης διαθέσιμα και μπορεί να προτείνει αυτόματα τις βέλτιστες συνταγές μέσα από 80 επιλογές αυτόματου μαγειρέματος. Χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα με υψηλή ευκρίνεια του φούρνου και μέσω της εφαρμογής ThinQ™, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν εξ αποστάσεως τη διαδικασία μαγειρέματος. Η έξυπνη κάμερα της LG δίνει τη δυνατότητα εγγραφών time-lapse, λήψης φωτογραφιών και δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας ThinQ Care, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν διαρκώς αναβαθμισμένες λειτουργίες για τον φούρνο τους.

    Μία ακόμη καινοτομία υψηλής απόδοσης της Signature Kitchen Suite, αποτελεί ο φούρνος Steam-Combi, που ενσωματώνει άψογα τις λειτουργίες μαγειρέματος με ατμό για εξαιρετικά  αποτελέσματα. Το σύστημα Steam-Combi εξασφαλίζει γρήγορο και ομοιόμορφο μαγείρεμα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της γεύσης και της υφής των τροφίμων. Η λειτουργία ατμού sous vide του φούρνου εξασφαλίζει τη δημιουργία απολαυστικών πιάτων.

    Επίσης, οι φούρνοι της συγκεκριμένης σειράς διαθέτουν το InstaView™ της LG, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν το εσωτερικό τους, χωρίς να ανοίξουν την πόρτα.

    Ευρεία γκάμα premium συσκευών για την κουζίνα

    Στην έκθεση θα παρουσιαστούν κι άλλες καινοτομίες της σειράς Signature Kitchen Suite, όπως η κουζίνα με πάνελ 48 ιντσών που μπορεί να εναρμονιστεί χρωματικά με τα ντουλάπια της κουζίνας και ένα ψυγείο 36 ιντσών που είναι σχεδιασμένο για μικρότερους χώρους. Η ενισχυμένη γκάμα ultra-premium λύσεων της LG, δίνει σε κάθε καταναλωτή τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια κουζίνα με βάση το προσωπικό του στυλ, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δικού του γαστρονομικού τρόπου ζωής.

    «Μέσω της ανανεωμένης σειράς Signature Kitchen Suite και το λανσάρισμα των εντοιχιζόμενων φούρνων με τεχνολογία Gourmet AI, η LG με την κορυφαία τεχνολογία και σχεδίαση ηγείται της αγοράς των πολυτελών εντοιχιζόμενων συσκευών», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα πολυτελών εντοιχιζόμενων συσκευών που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, ευκολία και αισθητική».

    Οι επισκέπτες  μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της LG (West Hall #2343, Las Vegas Convention Center) στην KBIS 2024 και να ανακαλύψουν τις ολοκληρωμένες premium λύσεις για την κουζίνα της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες συσκευές εντοιχιζόμενων φούρνων Signature Kitchen Suite, επισκεφθείτε τη σελίδα www.signaturekitchensuite.com.

    Μάρθα Κατσαρού
    Μάρθα Κατσαρού
    Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να εκφράζομαι μέσα από τη μαγεία της γραφής. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι με πήγε από τον κόσμο της Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα. Από τα πρώτα μου χρόνια, ανακάλυψα ότι η αληθινή μου φωνή αντηχεί πιο εύγλωττα στον γραπτό λόγο παρά στον προφορικό. Γι' αυτό έκανα το άλμα και από τους αριθμούς βρέθηκα να «μπλέκομαι» με τα γράμματα, για να επικεντρωθώ στο πάθος μου για το lifestyle. Είτε πρόκειται για μόδα, ομορφιά, κουσκούς, tips ή διακόσμηση, αυτά είναι τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ξεκινάω το ταξίδι μου με τις δικές μου ιδέες, ανησυχίες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles