19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η LG πρωτοπόρος στον ήχο υψηλής ανάλυσης με το νέο Sound Bar SN11R

    Η LG έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών, βρίσκεται σε επαγρύπνηση για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, ώστε να τους προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει το νέο  LG Sound Bar SN11R, που προσφέρει αξεπέραστο, κινηματογραφικό ήχο, για να συντροφεύει τις αγαπημένες ταινίες τους.

    Το νέο Sound Bar της LG διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Meridian, για καθαρό ήχο χωρίς παρεμβολές. Η Meridian ως πρωτοπόρος στον ήχο υψηλής ανάλυσης, προσφέρει καινοτόμες και κομψές λύσεις ήχου υψηλής απόδοσης. Επιπλέον, το LG SN11R ενσωματώνει το Dolby Vision, Dolby Atmos και την τεχνολογία DTS:X, μετατρέποντας το σπίτι των καταναλωτών σε κινηματογράφο. Το Dolby Atmos αναβαθμίζει τον ήχο Surround αποδίδοντας 3D ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις, προσομοιώνοντας την κινηματογραφική εμπειρία ήχου.

    Παράλληλα, το νέο μοντέλο υποστηρίζει 7.1.4 ch και διαθέτει ένα ενσωματωμένο ασύρματο πίσω ηχείο «Up-Firing», απογειώνοντας τις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει συχνότητα δειγματοληψίας 192 kHz και βάθος 24 bit, για πιο πιστό ήχο και μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης. Ακόμη, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν την τηλεόραση και το Sound Bar στο δικό τους κέντρο ελέγχου, καθώς το SN11R μπορεί να λειτουργήσει και ως σύστημα διαχείρισης του οικιακού τους εξοπλισμού. Για παράδειγμα, μπορούν να παρακολουθούν και να χειρίζονται όλες τις συνδεδεμένες οικιακές συσκευές LG ThinQ από την άνεση του σαλονιού τους, δηλαδή να ελέγχουν την κατάσταση του ψυγείου, του πλυντηρίου, της συσκευής καθαρισμού αέρα ή να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν την ηλεκτρική σκούπα.

    Το συγκεκριμένο Sound Bar σε όποιο σημείο του σαλονιού και να τοποθετηθεί, με τη λειτουργία AI Room Calibration διορθώνει την παραμόρφωση του ήχου από διάφορα αντικείμενα του χώρου μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, ενώ χάρη στο AI Sound Pro που αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή, ο ήχος προσαρμόζεται σε κάθε τηλεοπτικό περιεχόμενο. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τους διαλόγους με κάθε λεπτομέρεια και κρυστάλλινη καθαρότητα και να αφεθούν στη δράση, ανάλογα με το είδος της ταινίας.

    Ακόμη, για μια μοναδική ψυχαγωγία χωρίς συμβιβασμούς, το νέο Sound Bar της LG υποστηρίζει το HDMI eARC (Βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου), που επιτρέπει τη μετάδοση μη συμπιεσμένου ήχου 5.1 ch και 7.1 ch χωρίς απώλειες, καθώς και ήχου HBR (High Bit Rate – υψηλός ρυθμός bit), όπως Dolby Atmos® και DTS: X® σε συμβατές τηλεοράσεις. Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να συνδέσουν το ηχοσύστημά τους με Wi-Fi και Bluetooth ή να συνδεθούν εύκολα και να αναπαράγουν ήχο μέσω καλωδίων οπτικής ίνας ή καλωδίων Dual HDMI.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles