18.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η Lucasfilm και η Disney πουλάνε πλέον τα δικά τους Star Wars αντικείμενα

    Όταν ξοδεύεις 1.250 δολάρια για ένα lightsaber, θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτό που αγόρασες είναι αυθεντικό. Έτσι, η Lucasfilm και η Disney αποφάσισαν να λανσάρουν τα δικά τους άψογα αντικείμενα σε ακριβή αντιγραφή αυτών που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες Star Wars.

    dasffsd

    Τα Star Wars Collectibles: Ultimate Studio Edition αντικείμενα θα κατασκευαστούν από την εταιρία Propshop στο Pinewood Studios που βρίσκεται στην Αγγλία, όπου εκεί δημιουργήθηκαν όλα τα αυθεντικά αντικείμενα της ταινίας Star Wars: The Force Awakens. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας 3D ψηφιακές εκτυπώσεις, βασισμένες στα αυθεντικά σχέδια, και εξελιγμένους 3D εκτυπωτές, αυτά τα αντικείμενα θα έχουν πρωτοφανή ακρίβεια!

    Τα πρώτα αντικείμενα που θα είναι διαθέσιμα από την εταιρία προς πώληση μόνο στην Αμερική, θα είναι αυτά που εμφανίζονται στην ταινία Star Wars: The Force Awakens, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν αντικείμενα από τις άλλες ταινίες. Κάποια από αυτά τα αντικείμενα θα είναι σε περιορισμένη ποσότητα για να σιγουρευτούν ότι τα συλλεκτικά κομμάτια θα διατηρήσουν την σπανιότητα και την αξία τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles