13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Meta VR games μετονομάζεται σε Oculus Publishing… Έχει στα σκαριά 150 VR τίτλους!

    Η Meta είναι γνωστό ότι επενδύει σημαντικά πάνω στην περαιτέρω ανάπτυξη του Metaverse και στην εικονική πραγματικότητα, παρόλο που ακόμη δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το Metaverse έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Προσφάτως μάλιστα, η Meta προχώρησε στην μετονομασία του publishing κομματιού της σε Oculus Publishing, σε μια προσπάθεια να τονώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Αυτό πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό τμήμα σε σύγκριση με τα Oculus Studios, τα οποία εστιάζουν στην ανάπτυξη και στην παραγωγή first-party games.

    Αν και η μετονομασία δεν πρόκειται για κάτι… νέο και γίνεται περισσότερο για λόγους marketing, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η Oculus Publishing θα προσφέρει και συμβουλευτικό ρόλο σε third-party developers που επιθυμούν να δημιουργήσουν VR games. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους υπευθύνους της, η Oculus Publishing έχει υπό ανάπτυξη περισσότερους από 150 τίτλους. Με αυτόν τον τρόπο, στόχος των υπευθύνων της είναι να στηριχθεί περισσότερο το Oculus Quest 3, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles