15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft ανακοινώνει το Windows 10 Fall Creators Update

    Η Microsoft προέβη στην επίσημη ανακοίνωση των χαρακτηριστικών με τα οποία θα εξοπλιστεί το Windows 10 Fall Creators Update, η επόμενη σημαντική αναβάθμιση του γνωστού λειτουργικού συστήματος. Το Fall Creators Update ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Build 2017 και αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας της εταιρείας να βελτιώσει συνεχώς το λειτουργικό, μια προσπάθεια η οποία είχε ξεκινήσει με το Creators Update.

    2017-05-11-image-9

    Η επόμενη σημαντική αναβάθμιση εστιάζει σε τέσσερα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο, φέρει την ονομασία «Timeline» και σου επιτρέπει να μεταβαίνεις γρήγορα σε μια προηγούμενη δραστηριότητα. Σκεφθείτε το σαν μια μηχανή του χρόνου, όπου μπορείτε να συνεχίσετε εύκολα την εργασία σας από προηγούμενα sessions. Αυτό το χαρακτηριστικό, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το επόμενο στο οποίο θα αναφερθούμε και στου επιτρέπει να συνεχίσεις την εργασία σου από εκεί που την άφησες και λειτουργεί σε πολλές και διαφορετικές συσκευές (Android και iOS). Υπάρχει πλέον και ένα νέο cloud-based εικονικό clipboard που θα καταστήσει εύκολο το copy/paste σε διαφορετικές συσκευές. Φαντάζει, σαν ένα χαρακτηριστικό με πολλές ομοιότητες με το Universal Clipboard της Apple.

    https://www.youtube.com/watch?v=vcBGj4R7Fo0

    untitled

    Με το Fall Creators Update, η Microsoft βελτιώνει σημαντικά και τη λειτουργία του OneDrive, της δικής της λύσης αποθηκευτικού χώρου στο cloud. Ειδικότερα, το χαρακτηριστικό Files On-Demand, θα σου επιτρέψει να κατεβάσεις και να συγχρονίσεις μόνο τα αρχεία που θέλεις και όχι ολόκληρους φακέλους. Η Microsoft έδειξε και το Fluent Design. Γνωστό ως τώρα ως Project Neon, το Fluent Design περιγράφεται από κάποιους ως αντίστοιχο του Material Design της Google. Παρακάτω, συμπεριλάβαμε ένα βίντεο που δείχνει μερικά χαρακτηριστικά στοιχεία της νέας προσέγγισης της Microsoft.

    Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν πότε θα κυκλοφορήσει το νέο update, αν και πριν από λίγο καιρό, η εταιρεία ανέφερε ότι τα σημαντικά updates θα διατίθεται κάθε Μάρτιο και Σεπτέμβριο.

    https://www.youtube.com/watch?v=kh0be6z-Zl8

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles