19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft δίνει τα ρέστα της για το Discord! Ετοιμάζεται να δαπανήσει 10 δις. για την εξαγορά του!

    To Discord είναι η πιο γνωστή πλατφόρμα επικοινωνίας για gaming (και όχι μόνο), καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές εκατομμύριων users σε ολόκληρο τον κόσμο. Από ότι φαίνεται η τεράστια επιτυχία της εν λόγω πλατφόρμας κίνησε το ενδιαφέρον των στελεχών της Microsoft, οι οποίοι σχεδιάζουν να τα σκάσουν χοντρά για την εξαγορά του, δαπανώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Τα νούμερα πραγματικά προκαλούν ίλιγγο και απλώς δηλώνουν τη πρόθεση της Microsoft, να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της πλατφόρμας Xbox gaming, προσθέτοντας στο οπλοστάσιο της ένα gaming communication app που λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο. Παρόλο που με βάση το report του Bloomberg και του έγκριτου VentureBeat, η Microsoft έχει εκδηλώσει πολύ θερμά το ενδιαφέρον της, παρόλα αυτά όσο δελεαστικά και εάν φαίνονται τα 10 δις., οι υπεύθυνοι του Discord δεν έχουν καταλήξει ακόμη, για το κατά πόσο θα τους ωφελούσε πραγματικά να περάσουν στην «ομπρέλα» της Microsoft. Βέβαια εάν τελεσφορήσει το deal και η Microsoft ενσωματώσει το Discord στις υπηρεσίες της, τότε σίγουρα θα αποκτήσει ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Ίδωμεν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles