17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft θέλει να βάλει τα Windows Phone στα… Android smartphones της HTC

    Σύμφωνα με σημερινή δημοσίευση του Bloomberg, η Microsoft βρίσκεται σε συζητήσεις με την HTC, ώστε να συμπεριλάβει το λειτουργικό Windows Phone της εταιρείας στα… Android smartphones του κατασκευαστή ως… δεύτερη επιλογή. Οι συνομιλίες φαίνεται, ωστόσο, ότι βρίσκονται ακόμη σε προκαταρκτικό επίπεδο και δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση για μία τέτοια συνεργασία.

    htc-windows-phone

    Η HTC -η σημαντικότερη ίσως κατασκευάστρια η οποία κυκλοφορεί τόσο Android όσο και Windows Phone smartphones- δεν έχει ανακοινώσει κάποια WP8 πρόταση από τον Ιούνιο, ούτε γνωρίζουμε να έχει κάποιο νέο μοντέλο με το λειτουργικό της Microsoft στα άμεσα σχέδιά της.

    Όσο για τη Microsoft, μετά την κίνηση της εξαγοράς της Nokia, είναι προφανές ότι είναι διατεθειμένη σε κάποιες παραχωρήσεις, προκειμένου να διατηρήσει “ζεστή” τη σχέση της και με άλλους κατασκευαστές. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται και η πρόθεση της αμερικανικής εταιρείας να διαθέσει δωρεάν τα WP ως δεύτερο λειτουργικό για τα Android μοντέλα της HTC. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι χρήστες φαίνεται ότι θα καλούνται να επιλέξουν ποιο λειτουργικό θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάθε φορά, όπως συμβαίνει τώρα σε κάποιες προτάσεις tablets.

    Εάν επιτευχθεί μία τέτοιου τύπου συνεργασία με την HTC, η Microsoft θεωρεί ότι αυτό θα βοηθήσει στην άνοδο του μεριδίου αγοράς για το λειτουργικό της, δεδομένου μία τέτοια κίνηση θα μπορέσει να λειτουργήσει και σαν διαφήμισή του.

    Εσάς πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός HTC με Android αλλά και WP8 μαζί;

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles