19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η ΜΤΝ βράβευσε τους νικητές του διαγωνισμού iWhiz

    iwhiz_lndscp mtn cyprus

    Τους μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του iWhiz – ενός  καινοτόμου εκπαιδευτικού παιχνιδιού που στοχεύει στην ενημέρωση και εκπαίδευση των μαθητών για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό (Cyberbullying) και την ασφάλεια στο διαδίκτυο – βράβευσε η ΜΤΝ.

    Η βράβευση αφορούσε και τις δυο φάσεις του διαγωνισμού για την σχολική χρονιά 2017 – 2018. Πιο συγκεκριμένα, τα σχολεία που κέρδισαν για την Α’ φάση (Φθινόπωρο 2017) ήταν το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως, το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ακακίου και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου. Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Α’ φάσης προέρχονται από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου.

    Για την Β’ φάση (Άνοιξη 2018) τα σχολεία που κέρδισαν ήταν το G.C School of Careers, το Τέρρα Σάντα και το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως. Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Β’ φάσης προέρχονται από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Τέρρα Σάντα.

    Να σημειωθεί ότι οι πρωτεύσαντες μαθητές βραβεύτηκαν με Αpple iPad, ενώ τα σχολεία που κέρδισαν, βραβεύτηκαν με οκτώ Android Tablets το καθένα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles