16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα εργονομική και κομψή 4K οθόνη της AOC για επαγγελματίες, U2790PQU!

    Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει τη νέα προσθήκη στη 90 Series που απευθύνεται σε επαγγελματίες. Η 27” (68,6 εκ.) U2790PQU προσφέρει ανάλυση 4K (3840×2160 pixels) και πυκνότητα pixel 163 ppi, εξασφαλίζοντας ευκρινείς εικόνες. Το  IPS panel της U2790PQU και το χρωματικό βάθος 10- bit παράγουν 1,07 δις χρώματα, επιτρέποντας τις διακριτικές μεταβάσεις χρωμάτων. Ενώ το γκρι φινίρισμα του σκελετού και ο σχεδιασμός τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο κάνουν την οθόνη να ξεχωρίζει στην κατηγορία της, οι τεχνικές προδιαγραφές της, συμπεριλαμβανομένης της εργονομικής βάσης με προσαρμογή ύψους και των χαρακτηριστικών μείωσης του μπλε φωτός,  καθιστούν την οθόνη εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες και χρήστες που αναζητούν μία λύση κορυφαίας ποιότητας.

      i2490pxqu_bt_product_main

    Η Ultra HD, ή απλά η ανάλυση 4K  (3840×2160 pixels) πρόκειται να αντικαταστήσει, σταδιακά αλλά σίγουρα,  τις τωρινές οθόνες 1080p (Full HD) και 1440p (Quad HD). Η U2790PQU είναι μία οθόνη που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους content creators, video editors, digital artists, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται σε υπολογιστικά φύλλα excel και άλλες εφαρμογές με πολλές πληροφορίες. Η εξαιρετική ευκρίνεια και οι ζωντανές λεπτομέρειες χάρη στην ανάλυση 4K, μαζί με τη χρωματική ακρίβεια και το βάθος χρώματος10 bit του IPS panel της U2790PQU ταιριάζουν απόλυτα με το είδος των εργασιών που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες σε αυτούς τους κλάδους.

    u2790pqu_side_to_right

    Όλες οι οθόνες της AOC 90 Series διαθέτουν ένα μοναδικό ασημένιο μεταλλικό φινίρισμα, διαφοροποιώντας το σχεδιασμό τους από τις συνηθισμένες μαύρες ή γκρι οθόνες, κάτι που συνεχίζει και η U2790PQU. Το 27” (68,6 εκ.) panel σε συνδυασμό με το σχεδιασμό σχεδόν χωρίς πλαίσιο δημιουργούν μεγαλύτερο χώρο οθόνης, παρέχοντας παράλληλα μία συμπαγή αίσθηση και καταλαμβάνοντας μικρή επιφάνεια στο γραφείο εργασίας. Δίνει επίσης, τη δυνατότητα για ανεμπόδιστη ρύθμιση πολλαπλών οθονών που αποδεικνύουν συνεχώς ότι είναι ένα πλεονέκτημα παραγωγικότητας στους σύγχρονους χώρους εργασίας.

    u2790pqu_back_to_right

    Πολλοί επαγγελματίες και χρήστες περνούν σημαντικά πολύ χρόνο μπροστά στις οθόνες τους καθημερινά και η AOC διαθέτει τις τέλειες λύσεις για να κάνει αυτό το χρόνο όσο το δυνατόν πιο άνετο. Η εργονομική βάση μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος (έως 130 χιλ.), να περιστραφεί (-45°/+45°) καθώς και να λάβει κλίση (-3.5°/+19.5°). Για τους χρήστες που εργάζονται κυρίως με κάθετο περιεχόμενο, η λειτουργία pivot της οθόνης επιτρέπει επίσης κάθετο προσανατολισμό. Επιπροσθέτως, η U2790PQU διαθέτει λειτουργία Low Blue Light, η οποία μειώνει το μπλε φως μικρούς μήκους κύματος υψηλής ενέργειας και συνεπώς συμβάλλει στην υγεία των ματιών.

    u2790pqu_front

    Συμμορφωμένη με κανονισμούς όπως EnergyStar, EPEAT Silver και TCO 6, η οθόνη U2790PQU αποτελεί μία σύγχρονη, ενεργειακά αποδοτική οθόνη, κατάλληλη για το γραφείο του μέλλοντος. Οι χρήστες έχουν πολλές επιλογές για να συνδέσουν την U2790PQU με τις πηγές, χάρη στη θύρα HDMI 2.0, στη θύρα HDMI 1.4 και στο DisplayPort 1.2, καθώς επίσης απολαμβάνουν την ευελιξία των δύο ενσωματωμένων USB 3.0 θυρών. Για τον ήχο, οι χρήστες μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν τα δύο ενσωματωμένα 2W ηχεία είτε την ενσωματωμένη έξοδο ακουστικών.

    Η οθόνη U2790PQU θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα  349 €.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles