21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα προωθητική ενέργεια της LG σας χαρίζει μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία

    Η LG ανταμείβει την επιλογή των καταναλωτών και τους προσφέρει ένα μοναδικό LG Soundbar με την αγορά μιας LG NanoCell AI ThinQ SM90 τηλεόρασης, για να απολαύσουν μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία.

    Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, οι καταναλωτές με την αγορά μιας SM90 τηλεόρασης 65, 55 ή 49 ιντσών, μπορούν να αποκτήσουν το Soundbar SL7YF, SL5Y και SL4Y αντίστοιχα.

    Η σειρά τηλεοράσεων LG NanoCell SM90 διαθέτει το Nano Color που προσφέρει εκπληκτική εμπειρία θέασης, ενώ χάρη στην τεχνολογία NanoCell οι εικόνες αποδίδονται με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, καθώς χρησιμοποιεί νανοσωματίδια μεγέθους 1nm. Επιπλέον, το Nano Black και το Full Array Dimming, συμβάλλουν στην απόδοση του βαθύτερου μαύρου. Μεταξύ των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της σειράς LG NanoCell τηλεοράσεων είναι ο αναβαθμισμένος με τον αλγόριθμο Deep Learning AI έξυπνος επεξεργαστής α7 2ης γενιάς, που προσφέρει λεπτομερή εικόνα που κόβει την ανάσα και προσαρμοσμένο ήχο που βυθίζει σε μια απίστευτη πραγματικότητα. Τέλος, ενσωματώνουν μια σειρά από υπηρεσίες AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, όπως τις Amazon Alexa και Google Assistant, όπου με ένα απλό φωνητικό αίτημα, παρέχουν στους χρήστες χρήσιμες πληροφορίες.

    Τα Soundbars της LG προσφέρουν ήχο υψηλής ανάλυσης, ενώ διαθέτουν την τεχνολογία DTS Virtual:X που αποδίδει καθηλωτικό ήχο, χωρίς παραμορφώσεις. Παράλληλα, διαθέτουν αρκετές εισόδους και επιλογές, όπως HDMI, Optical και Bluetooth και μπορούν να συνδεθούν εύκολα και απλά στις LG τηλεοράσεις. Ο μοναδικός συνδυασμός των Soundbars και των τηλεοράσεων της LG, είναι σίγουρο ότι θα μεταφέρει τους θεατές σε μια απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles