15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα Q ήρθε για να κάνει τα απλά αυτονόητα! Και «ζει» online όπως κι εσύ!

    Νέα εικόνα, νέο ύφος και μια δυναμική καμπάνια επικοινωνίας! Η νέα Q είναι κάτι παραπάνω από μια ανασχεδιασμένη καρτοκινητή. Τα νέα που φέρνει είναι τόσο σημαντικά που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε τη καρτοκινητή. Η νέα Q, ήρθε να κάνει τα απλά αυτονόητα και ζει online.

    Δελτίο Τυπου Mood board

    Με οδηγό πάντα την οικονομία, την απλότητα και την ειλικρίνεια που αποτελούν βασικές της αξίες, η Q φέρνει καινοτομίες που αλλάζουν την εμπειρία των πελατών. Νέα πακέτα Κιου Σταρ καθώς και νέες οnline υπηρεσίες  όπως Κομιούνιτι, Κονέ, Κιου Σοπ, και Μποτ προσφέρουν την απόλυτη digital εμπειρία.

    Η Q παρουσιάζει τα νέα πακέτα καρτοκινητής Κιου Σταρ. Τα πακέτα ενεργοποιούνται μια φορά και οι χρήστες ξεγνοιάζουν, μιας και ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα. Τα Κιου Σταρ έχουν χρέωση ανά δευτερόλεπτο στα λεπτά ομιλίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει και roll over, δηλαδή όσα λεπτά σε Ελλάδα και εξωτερικό και ΜΒ δεν καταναλώθηκαν, μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

    Η Q είναι η πρώτη καρτοκινητή που δημιουργεί τη δική της online κοινότητα, το Κομιούνιτι. Στο Κομιούνιτι, μπορούν να γίνουν μέλη όλοι. Εκεί, μοιράζονται απόψεις και ιδέες και όλοι μαζί διαμορφώνουν την Q. Τα μέλη, συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις που διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ethelon, παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς, δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο και επιβραβεύονται γι’ αυτό. Τέλος, ενημερώνονται για όλα τα τελευταία τεχνολογικά νέα και βρίσκουν απαντήσεις σε κάθε απορία τους με τη βοήθεια των υπολοίπων μελών της κοινότητας.

    Η Q δημιουργεί και το δικό της Refer a Friend σχήμα με το Κονέ.  Για κάθε φίλο που οι συνδρομητές φέρνουν στην Q κερδίζουν από 12GB ο καθένας με διάρκεια 12 μήνες. Όσο περισσότερα Κονέ γίνονται, τόσο περισσότερα GB κερδίζουν.

    Μια ακόμα σημαντική καινοτομία, αποτελεί το Κιου Σοπ. Η Q δημιουργεί το πρώτο ολοκληρωμένο eshop μεταχειρισμένων συσκευών στην Ελλάδα. Στο ΚΙΟΥ ΣΟΠ, οι χρήστες μπορούν να βρουν τα πιο hot μεταχειρισμένα κινητά, ελεγμένα, με 6μηνη εγγύηση και δυνατότητα άτοκων δόσεων.

    Επιπλέον, η Q δημιουργεί ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με τους φαν της στο Messenger, το μποτ. Το Μποτ αποτελεί το chat bot της Q στο οποίο οι χρήστες βρίσκουν απαντήσεις σε κάθε απορία τους για τα πακέτα της Q, τις υπηρεσίες και τις δυνατότητές τους μέσα από έτοιμες ερωταπαντήσεις, εύκολα και γρήγορα. Επίσης  μπορούν να παραγγείλουν νέα sim κάρτα και να μαθαίνουν για νέες προσφορές. Σύντομα θα προστεθούν και άλλες νέες δυνατότητες στο Μποτ.

    Με το μήνυμα «ΓΙΝΕ , καλούμε το κοινό να γνωρίσει τη νέα μας καμπάνια και να ανακαλύψει τη νέα εμπειρία καρτοκινητής μέσα από τις καινοτομίες της νέας Q στο myq.gr και το myQ app.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles