15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα υπηρεσία Vodafone Family Link φέρνει την ελληνική οικογένεια στο επίκεντρο!

    Η Vodafone συνεχίζοντας να έχει στο επίκεντρο την ελληνική οικογένεια και τις αξίες της, εξελίσσεται και δημιουργεί προϊόντα & υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της οικογένειας και τις δραστηριότητές της. Σήμερα, η Vodafone δημιουργεί ακόμα μία νέα υπηρεσία για την οικογένεια, την υπηρεσία Vodafone Family Link και κάνει την επικοινωνία των γονιών με τα παιδιά τους, πιο εύκολη από ποτέ.

    VODAFONE_family

    Η νέα υπηρεσία Vodafone Family Link δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να συνδέσουν τα καρτοκινητά των παιδιών τους με το πρόγραμμα της οικογένειας και να επικοινωνούν ανά πάσα στιγμή μαζί τους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ κερδίζοντας κάθε μήνα:

    • ΔΩΡΕΑΝ 1000’ ομιλίας προς όλα τα Vodafone σταθερά και κινητά τηλέφωνα της οικογένειας
    • 1GB για χρήση internet
    • €10 υπόλοιπο στην κάρτα των παιδιών για να τα χρησιμοποιήσουν με όποιο τρόπο θέλουν & να επικοινωνούν με τους φίλους τους

    Όσοι επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Vodafone Family Link, και να ελέγχουν επιπλέον και τα έξοδα ολόκληρης της οικογένειας με χρέωση μέσα από ένα λογαριασμό μπορούν, να καλέσουν το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone  στο 13830 ή να χρησιμοποιήσουν την ανανεωμένη εφαρμογή My Vodafone ή επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone.

    Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12849

    Γιατί η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles