24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι νέες φωτογραφίες του LG G6 (μέσα σε θήκη) τα αποκαλύπτουν …σχεδόν όλα!

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα διαρροή σχετικά με το επερχόμενο κορυφαίο μοντέλο της LG, που θα γνωρίσουμε στο MWC 2017, είχαμε τις προηγούμενες ώρες. Το LG G6 εμφανίζεται λοιπόν στο site Android Pure σε νέες φωτογραφίες που το απεικονίζουν μέσα σε θήκη, ωστόσο είναι άκρως… αποκαλυπτικές σχετικά με την ανανεωμένη πρόταση της εταιρείας που αφήνει πίσω της τον αρθρωτό χαρακτήρα του G5 και περνάει σε “νέα εποχή”.

    LG-G6-leaked2

    Μέσα σε cases της εταιρείας Ringke βλέπουμε τη νέα ναυαρχίδα των Κορεατών σε φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν προηγούμενες διαρροές οι οποίες τη θέλουν να ενσωματώνει dual-camera και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.

    LG-G6-leaked1

    Το LG G6 φαίνεται να έχει, κατά τα λοιπά, μία “καθαρή” εμπρόσθια εμφάνιση, χωρίς φυσικά πλήκτρα, και μεγάλη “full vision” οθόνη των 5,7 ιντσών με πολύ λεπτά bezels αριστερά και δεξιά της. Διαθέτει ακόμη θύρα USB Type-Cheadphone jack και δύο πλήκτρα έντασης ήχου στο αριστερό μέρος.

    LG-G6-leaked3

    Στις 26 Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, το digitallife.gr θα μάθει περισσότερα για τη νέα πρόταση της LG και φυσικά θα σας τα αποκαλύψει! Έως τότε δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που διέρρευσαν…

    LG-G6-leaked4

    LG-G6-leaked8

    LG-G6-leaked7

    LG-G6-leaked6

    LG-G6-leaked5

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles