24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Nintendo σαρώνει με 1 δις. Δολάρια σε έσοδα στην αγορά του mobile gaming!

    Μπορεί να της πήρε αρκετό καιρό της Nintendo για να κάνει το άλμα στον κόσμο του mobile gaming, παρόλα αυτά με το που άρχισε να εξερευνάει τη συγκεκριμένη αγορά και να τη θεωρεί ως μια σοβαρή πλατφόρμα για να επεκτείνει τη δραστηριότητα της. Τελικά, η κίνηση της αυτή στέφθηκε από πλήρη επιτυχία, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Sensor Tower, το mobile gaming division της Nintendo κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έσοδα!

    Το παραπάνω νούμερο αφορά συγκεντρωτικά τόσο τις iOS και Android συσκευές και όπως όλα δείχνουν ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming θα συνεχίσει να υποστηρίζει την συγκεκριμένη αγορά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκέντρωσε η Sensor Tower, το πιο προσοδοφόρο παιχνίδι είναι το Fire Emblem Heroes, ενώ το ακολούθησε το Animal Crossing: Pocket Camp και το Dragila Lost βρέθηκε στην τρίτη θέση. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα με τα πιο προσοδοφόρα mobile games της Nintendo δεν βρέθηκε κανένα Mario game! Στους περισσότερους mobile gaming τίτλους της, η Nintendo συνηθίζει να ακολουθεί ένα μοντέλο free-to-play, όπου συνήθως τα παιχνίδια είναι free downloads, αλλά διανθισμένα με micro-transactions.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles