19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Νομικές Ρυθμιστικές Πτυχές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Κύπρο και οι Βέλτιστες Πρακτικές στη Χρήση της Ψηφιακής Τεχνολογίας

    invitation

    Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις νέες νομικές ρυθμιστικές πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου και τις βέλτιστες πρακτικές στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας διοργανώνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του υπουργείου οικονομικών στη Λευκωσία.

    Κατά την διάρκεια της  ημερίδας, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν διεξοδικά θέματα που σχετίζονται με την ορθή ενημέρωση και επιμόρφωση των επιχειρήσεων αλλά και για τις σημαντικές ευκαιρίες που προσφέρει σήμερα ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου. Παράλληλα θα γίνει αναφορά στις νομικές υποχρεώσεις που διέπουν τις εμπορικές συναλλαγές που διενεργούνται μέσω διαδικτύου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερίδα, εντάσσεται στο πλαίσιο των στρατηγικών δράσεων του  Υπουργείου  Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για την προώθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο.

    Περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους που ακολουθούν το πρόγραμμα της ημερίδαςέντυπο συμμετοχής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles