BREAKING

0

Η οικογένεια ThinkPad της Lenovo εξασφαλίζει το περιβάλλον εργασίας του μέλλοντος

Το περιβάλλον εργασίας αλλάζει... Tο 2020, το ανθρώπινο δυναμικό θα απαρτίζεται κατά 50% από millennials, κοινό που απαιτεί ευελιξία στη χρήση των ψηφιακών συσκευών τους, τόσο για εργασία όσο και για διασκέδαση.

Η «state of the art» τεχνολογία είναι, πλέον, απαραίτητη στην εργασιακή καθημερινότητα των περισσότερων, απαιτώντας ισχυρές προτάσεις-εργαλεία που προσαρμόζονται στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της εποχής. Η Lenovo είναι μία από τις εταιρείες που έχει αντιληφθεί από νωρίς την τεχνολογική «επανάσταση» που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, με την οικογένεια ThinkPad να παίρνει ρόλο πρωταγωνιστή στο workplace του μέλλοντος μας.

Οι premium επαγγελματικές συσκευές της προσφέρουν τη mobile παραγωγικότητα που χρειάζεστε κάθε στιγμή, συνδυάζοντας απλό χειρισμό με ισχυρές δυνατότητες. Ας δούμε κάποιες από αυτές που αλλάζουν την εργασιακή σου καθημερινότητα.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

X1 Carbon

Το Lenovo ThinkPad X1 Carbon είναι ένας πραγματικός «star» στην κατηγορία του, ένα εξαιρετικά ελαφρύ, εξαιρετικά ισχυρό και απλό στη διαχείριση laptop. Μία πρόταση που έχει δοκιμαστεί βάσει 12 προδιαγραφών στρατιωτικού επιπέδου και με πάνω με 200 ποιοτικούς ελέγχους, ώστε να διασφαλιστεί ότι λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες. Έρχεται με επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Quad Core που ενισχύουν την απόδοση κατά 35% σε σχέση με αυτούς της προηγούμενης γενιάς και μνήμες LPDDR3. Επιπλέον, οι επιλογές οθόνης 14’’ είναι μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή αφής χαμηλού βάρους με την οθόνη FHD ή την επιλογή χωρίς δυνατότητα αφής με HDR που διαθέτει WQHD 500 nit και χρωματική γκάμα 100%.

Το Lenovo X1 Carbon διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 15 ώρες, με δυνατότητα μάλιστα ταχείας φόρτισης παρέχει 80% χωρητικότητα σε μόλις μια ώρα. Επιπλέον, εάν επιλέξετε την έκδοση με κάμερα IR, περιλαμβάνει την τεχνολογία Glance, η οποία συγχωνεύει την παρακολούθηση προσώπου, ματιών και βλέμματος, με αποτέλεσμα την πιο έξυπνη και παραγωγική αλληλεπίδραση, εστιάζοντας αυτόματα τον κέρσορα και μετατοπίζοντας τα παράθυρα απλά με μια κίνηση του ματιού!

Η νέα θήκη ThinkPad Pro με τον πλευρικό μηχανικό σταθμό σύνδεσης USB-C καλύπτει μια ευρεία γκάμα των συσκευών ThinkPad για το 2018, καθιστώντας τη μια οικονομική λύση σταθμού σύνδεσης. Και όχι μόνο: το X1 Carbon περιλαμβάνει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το ThinkShutter, το οποίο καλύπτει την εμπρός κάμερα web HD καθώς και match-on-chip fingerprint readers με τεχνολογία anti-spoofing που βοηθά στην προστασία των δεδομένων της εταιρείας ενώ διαθέτει έναν ασφαλέστερο τρόπο για τον έλεγχο ταυτότητας των διαπιστευτηρίων της σύνδεσης.

Ο X1 Carbon υποστηρίζει Intel Thunderbolt 3, μία τεχνολογία που προσφέρει αστραπιαίο Thunderbolt μέσω του USB-C με ταχύτητες έως 40 Gbps. Συνδέστε ένα καλώδιο από τη θύρα USB-C που διαθέτετε, σε συσκευή που υποστηρίζει Thunderbolt 3 και αποκτήστε τετραπλάσια δεδομένα και διπλάσιο εύρος ζώνης βίντεο από οποιονδήποτε άλλο τύπο θύρας, και με επιπλέον ισχύ. Έτσι, έχετε Thunderbolt, USB-C και DisplayPort, όλα σε ένα.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme

X1 Extreme

Ακόμη μία δυναμική πρόταση χωρίς συμβιβασμούς. Επιλέξτε το εξαιρετικά ελαφρύ X1 Extreme με την non-touch FHD οθόνη ή την έκδοση με την 4K οθόνη, Dolby Vision HDR και 100% γκάμα χρωμάτων, μεγάλη φωτεινότητα και αντίθεση, ακριβή απόδοση χρωμάτων και εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Χάρη στον 6-πύρηνο Intel επεξεργαστή και την NVIDIA GeForce κάρτα γραφικών, το X1 Extreme πετυχαίνει μεγάλες επιδόσεις σε όλες τις εργασίες. Και βέβαια, όπως όλα τα ThinPad, έχει υποβληθεί σε 12 δοκιμές στρατιωτικών προδιαγραφών και σε περισσότερα από 200 δοκιμές αντοχής.

Το Lenovo ThinkPad X1 Extreme μπορεί να προσφέρει έως και 15 ώρες χρήσης μέχρι την επόμενη φόρτιση. Και εάν δεν έχετε αρκετή μπαταρία, μέσα σε μία ώρα μπορείτε να έχετε 80% φόρτιση χάρη στην rapid-charge. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από και προς το X1 Extreme σας και άλλες συσκευές με μεγάλη ταχύτητα χάρη στις USB-C Thunderbolt 3 θύρες. Ακόμα, μπορείτε να συνδέσετε και επιπλέον οθόνες στο laptop σας, καθώς υποστηρίζονται έως και 4 ανεξάρτητες οθόνες, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε σε σύνθετα computation, day trading ή analyzing projects με άνεση, ενώ, και σε αυτή την περίπτωση, η προαιρετική IR κάμερα, χάρη στην Glance τεχνολογία, μπορεί να παρακολουθήσει την ματιά σας και να φέρει τον κέρσορα στην οθόνη που κοιτάτε.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Yoga

Μία πρόταση που αποτελεί πραγματικά τον ορισμό της ευελιξίας. Είναι μία εξαιρετικά ελαφριά συσκευή 2-σε-1 που προσαρμόζεται στην επιχειρηματική χρήση, χάρη στις 4 ευέλικτες λειτουργίες εργασίας, παρουσίασης, δημιουργίας και σύνδεσης. Διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη με ζωντανά χρώματα και βαθιά αντίθεσ. έως και επαναφορτιζόμενη γραφίδα με δυνατότητα σύνδεσης σε σταθμό, αλλά και την ταχύτερη διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία ευρυζωνικής σύνδεσης.

Lenovo ThinkStation Hub 500

lenovo-thinksmart-hub-500-hero-v2

Τέλος, οι επιλογές της Lenovo για meeting rooms & collaboration, όπως το Lenovo ThinkStation Hub 500, ένα Skype Room System, φροντίζουν για τον άψογο τρόπο συνεργασίας παντού. Ξεκινήστε εγκαίρως, κάθε φορά με μία κίνηση του δακτύλου σας. Ακούστε αυτό που ο καθένας πρέπει να πει, δυνατά και ξεκάθαρα και δείτε τη διαφορά που αυτό κάνει στην παραγωγικότητα. Το ThinkStation Hub 500 είναι μία λύση που θα σας προσφέρει απεριόριστη διευκόλυνση στα επαγγελματικά meetings σας.

0 Comment

Post a Comment

(required)
(required - never published nor shared)