16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Olympus αναθέτει στην Intersys τη διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά

    [Δελτίο Τύπου]
    Η Olympus Europa GmbH ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Intersys, όσον αφορά τη διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Η Intersys θα είναι υπεύθυνη για τη διάθεση, το σέρβις και την προώθηση των καταναλωτικών προϊόντων απεικόνισης: ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αξεσουάρ και κιάλια. «Με την εξαιρετική εμπειρία της Intersys στη διάθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, η Olympus είναι σίγουρη ότι θα ισχυροποιήσει κι άλλο τη σημαντική θέση της στην Ελλάδα» δήλωσε ο Dominic Papenheim, Head of Direct Export Areas, του Ομίλου Olympus Europa στο Αμβούργο, Γερμανία.

    Από την ίδρυση της στην Ιαπωνία το 1919, η Olympus έχει εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο κατασκευαστή οπτικών και ψηφιακού εξοπλισμού για τους τομείς της Υγείας και των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Για περισσότερα από 90 χρόνια, η Olympus προΐσταται στον σχεδιασμό εξοπλισμού ενδοσκοπίων και μικροσκοπίων για ιατρική και βιομηχανική χρήση, και έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για τις προϊοντικές γκάμες Φωτογραφικών Μηχανών και Συσκευών Καταγραφής Ομιλιών. Ο όμιλος Olympus Europe κατέγραψε τζίρο 1,3 εκ. Ευρώ για το οικονομικό έτος 2010-2011. Τα κεντρικά γραφεία της στην Ευρώπη βρίσκονται στο Αμβούργο, Γερμανία και ο Όμιλος Olympus Europe απασχολεί περίπου 4.700 εργαζόμενους είτε στα κεντρικά είτε στις 44 θυγατρικές της εταιρείες.

    Η Intersys Α.E, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου και των Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων. Η αφοσίωση της Intersys στην καινοτομία κατόρθωσε να μεταμορφώσει το γραφείο παροχής υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1962 σε μία μεγάλη, αλλά και ταυτόχρονα, ευέλικτη εταιρεία, με πίστη στις ανθρώπινες αξίες και την δύναμη της πρωτοτυπίας. Η σημαντική εμπειρία της Intersys στην διάθεση φωτογραφικού εξοπλισμού και οι στρατηγικές συνεργασίες της με κορυφαία brands στον κόσμο, την καθιστούν ηγετική εταιρεία στην ελληνική αγορά προϊόντων απεικόνισης.

    «Είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή μας ως συνεργάτες της Olympus, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες Ψηφιακών Φωτογραφικών Μηχανών παγκοσμίως. Έπειτα από αυτό έχουμε την ευθύνη και σκοπεύουμε να ανυψώσουμε την Olympus σε νέες κορυφές της ελληνικής αγοράς.» δήλωσε η Ελένη Παπανδρέου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys A.E.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles