22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η OnePlus μας τρέλανε, καθώς ανακοίνωσε το OnePlus 8T x Cyberpunk 2077 Edition!

    Οι μετοχές της OnePlus έχουν εκτοξευθεί στην στρατόσφαιρα, καθώς ήδη έχει καταφέρει να πείσει τους users που τους αρέσουν οι λίγο πιο… «ψαγμένες» και πιο εναλλακτικές συσκευές. Ε λοιπόν, η γνωστή κινεζική εταιρεία αποφάσισε να μας εκπλήξει για μια ακόμη φορά, ανακοινώνοντας μία ειδική έκδοση της νέας της ναυαρχίδας (OnePlus 8T), η οποία θα είναι εμπνευσμένη από το πολυαναμενόμενο game, Cyberpunk 2077, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

    H ειδική αυτή έκδοση του OnePlus 8T (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας κάνοντας click εδώ), θα κυκλοφορήσει σε λίγα κομμάτια και όπως μπορείτε να φανταστείτε φωνάζει «unique» από χιλιόμετρα μακριά! Αν και αυτή η limited-edition σε σύγκριση με τo κανονικό μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά, δεν διαθέτει διαφορές σε επίπεδο hardware, ωστόσο το rear panel της είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς όπως μπορείτε να δείτε το camera setup εκτείνεται από άκρη σε άκρη. Φυσικά δεν πρόκειται να συναντήσετε νέους camera sensors, όμως η OnePlus έχει προσθέσει μπόλικες πινελιές από branding που σχετίζεται με το Cyberpunk 2077. Όσον αφορά το κάτω μέρος του back plate, αυτό είναι καλυμμένο με gloss επιφάνεια, ενώ μια ειδική μεταλλική επίστρωση του προσθέτει μία πιο cyberpunk πινελιά. Σύμφωνα με την OnePlus αυτή η ειδική έκδοση του γνωστού smartphone θα τρέχει το customized UI του HydrogenOS, το οποίο θα ξεχωρίζει για τον… Cyberpunk 2077 σχεδιασμό του! Η ειδική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Νοεμβρίου (1 μήνα δηλαδή πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού) και από ότι γνωρίζουμε δεν θα κυκλοφορήσει (μέχρι στιγμής) εκτός Κίνας και θα κοστίζει περίπου 599$ (μοντέλο με 12GB RAM και 256 αποθηκευτικού χώρου).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles