18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η ώρα του νέου Galaxy Unpacked της Samsung… πλησιάζει!

    Τα τελευταία χρόνια η Samsung συνηθίζει να διοργανώνει το Unpacked event της μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, εστιάζοντας κυρίως στην κατηγορία των foldables, αλλά και στη νέα σειρά των Galaxy Watch. Σύμφωνα με τον γνωστό leakster, Evan Blass (@evleaks), ο κορεατικός κολοσσός της τεχνολογίας θα τηρήσει και φέτος την «παράδοση», παρουσιάζοντας τα νέα της αναδιπλούμενα smartphones στις 10 Αυγούστου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Gold4 και το Ζ Flip4 αλλά και τα Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro. Στις προσκλήσεις που έχουν λάβει οι εκπρόσωποι των media, αχνοφαίνεται μια Blurred εικόνα του Z Flip4, ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι το motto που θα χρησιμοποιηθεί, για τα νέα foldables του κορεατικού γίγαντα της τεχνολογίας είναι το “Unfold your World” και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη έχουμε μαρκάρει την 10η Αυγούστου στα ημερολόγια μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles