18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η πολιτική ενημερώσεων ασφαλείας των Windows Phones ήταν αξιοθαύμαστη και αυτό το γράφημα είναι η απόδειξη

    Το κοινό αίσθημα σήμερα, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να αγοράσεις ένα Windows Phone, ωστόσο στις ένδοξες ημέρες του, παρά το χαμηλό μερίδιο, η υιοθέτησή του από τον χώρο του enterprise ήταν σε πολύ καλά επίπεδα. Και ήταν αυτός ένας από τους λόγους που η υποστήριξη της Microsoft ήταν πολύ καλή, ιδίως όσον αφορά την ασφάλεια των συσκευών.

    windows phones

    Σε ένα γράφημα που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες και το οποίο το βλέπετε ακριβώς από πάνω, αποτυπώνεται η πολιτική που ακολουθείται για τα διάφορα λειτουργικά συστήματα της αγοράς, αν και στο Android, ο διαχωρισμός γίνεται βάσει κατασκευαστή, εξαιτίας του κατακερματισμού. Το iPhone φυσικά, όπως αποτυπώνεται στο γράφημα, παρέχει την καλύτερη υποστήριξη, με ενημερώσεις ως πέντε χρόνια, ανεξαρτήτως παρόχου.

    Τα Windows Phones, που και αυτά είχαν παλαιότερα πολλούς κατασκευαστές, 3-4 χρόνια υποστήριξης ανεξαρτήτως παρόχου για όλες τις συσκευές. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στο Android, όπου εδώ οι συσκευές λαμβάνουν ενημερώσεις για ένα με δυο χρόνια και μάλιστα εξαρτάται από τον πάροχο. Σύμφωνα με το mspoweruser, αν ενδιαφερόσασταν για την ασφάλεια, αλλά πονούσε η τσέπη σας για το iPhone, τότε η αμέσως καλύτερη επιλογή ήταν τα Windows Phones, τουλάχιστον όσον αφορά τα updates.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles