20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Premier Shukuroglou Cyprus επενδύει στο Soft1 Payroll της SoftOne

    H γνωστή εταιρεία Premier Shukuroglou Cyprus Ltd, η οποια δραστηριοποίειται στον τομέα της εμπορίας ειδών φυτοπροστασίας, θρέψης φυτών, υγείας των ζώων και δημόσιας υγείας, τόσο στην τοπική αγορά, όσο και σε αγορές της Μέσης Ανατολής, προχώρησε πρόσφατα σε μια νέα σημαντική συνεργασία με τη SoftOne Κύπρου, με στόχο την βέλτιστη διαχείριση της μισθοδοσίας του προσωπικού της. Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει το Soft1 Payroll, η Premier Shukuroglou αναβάθμισε το εσωτερικό της σύστημα με τις διαδικασίες πληρωμών να ολοκληρώνονται σε χρόνο-ρεκόρ και με απόλυτη ακρίβεια.

    Η λύση μισθοδοσίας της SoftOne που επέλεξε η Premier Shukuroglou περιλαμβάνει μια σειρά λειτουργιών, όπως αυτόματος υπολογισμός καθαρού/ακαθάριστου μισθού, υπερωριών και επιδομάτων. Την ίδια στιγμή, ενσωματώνει εργαλεία για τη διαχείριση αδειών, εταιρικών δανείων και παρακολούθηση των εξόδων μισθοδοσίας ανά κέντρο κόστους με αυτόματη δημιουργία της εγγραφής γενικής λογιστικής. Παράλληλα, το Soft1 Payroll προσφέρει έτοιμες αναφορές με κατηγορίες υπαλλήλων, κέντρα κόστους και μαζικές αποστολές των payslips, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του GDPR.

    Αναφερόμενος στην επιλογή του Soft1 Payroll, ο Δημήτρης Σουκιούρογλου, ΙΤ Μanager της Premier Shukuroglou Ltd. ανέφερε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία με την SoftOne, η οποία ανταποκρίθηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μας και μας παρέδωσε ένα σύστημα που εκπληρώνει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Οι καθημερινές μας διαδικασίες έχουν διευκολυνθεί σε μεγάλο βαθμό και η μισθοδοσία γίνεται σε χρόνο ρεκόρ με απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο σε κάθε φάση».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles