19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η πρεμιέρα του Atlanta ήταν η καλύτερη για κωμική “καλωδιακή” σειρά από το 2013

    Από το καλοκαίρι γινόταν ένας μικρός, underground, χαμός με την πολυαναμενόμενη σειρά Atlanta του Αμερικανού ηθοποιού, σεναριογράφου, κωμικού, μουσικού και πολλά ακόμα, Donald Glover. Ο τύπος που στα 21 του έγραφε κείμενα για την σειρά 30 Rock της Tina Fey, είχε γίνει θέμα συζήτησης για την σειρά που ετοίμαζε για το FX Network αφού κάποιοι είχαν δει τον πιλότο που είχε (κλασικά) διαρρεύσει και όλοι συμφωνούσαν με μία φωνή πως ήταν πολύ καλή. Κάτι που επιβεβαίωσαν και τα νούμερα της πρεμιέρας που έγινε με διπλό επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα.

    atlanta_

    Όπως ανακοίνωσε το FX πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια είχαν να δουν τέτοια νούμερα στην καλωδιακή για πρεμιέρα κωμικής σειράς, ειδικά όσο αφορά στο κρίσιμο δείγμα τηλεθεατών 18/49. Κοντά λοιπόν στα 3 εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν την σειρά, νούμερο που είχε να εμφανιστεί από το Inside Amy Schumer το 2013. Θέλετε κι άλλα; Στο Metacritic έχει βαθμολογία 90 κάτι που σημαίνει πως η σειρά άρεσε πραγματικά πολύ σε κάποιους.
    Το story που αφορά δύο ξαδέλφια που προσπαθούν να τα καταφέρουν στην rap σκηνή της Ατλάντα και παράλληλα να βελτιώσουν τη ζωή τους αλλά και τη ζωή των οικογένειών τους, είναι η προσπάθεια του Glover να δείξει στο λευκό κοινό πως δεν γνωρίζει τα πάντα για τη μαύρη κουλτούρα. Επειδή έχεις ακούσει το τελευταίο hip-hop hit και έχεις κι ένα φίλο μαύρο, δεν σημαίνει πως καταλαβαίνεις πως αισθάνονται και τι περνάνε. Σίγουρα είναι μία σειρά που θα κάνει μεγαλύτερο γκελ στο αμερικάνικο μαύρο κοινό, αλλά ανεξάρτητα από τη θεματολογία ο Glover έχει καλή κωμική φλέβα και θα πρέπει να τον έχετε υπόψη.

    https://www.youtube.com/watch?v=MpEdJ-mmTlY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles