20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Gmail που κατέληξε σε… καταστροφή!

    Τα πρωταπριλιάτικα αστεία συνηθίζονται από τις εταιρείες τεχνολογίας, σε αυτή την περίπτωση ωστόσο αυτό της Google δεν τα πήγε και πολύ καλά… Αναφερόμαστε στο “Mic Drop” button του Gmail, ένα νέο κουμπί που, ενόψει της ημέρας, η αμερικανική εταιρεία τοποθέτησε στην υπηρεσία email της. Ουσιαστικά, είναι ένα δεύτερο Send Button που προσθέτει ένα χιουμοριστικό… gif από ένα minion που πετάει περιφρονητικά ένα μικρόφωνο ενώ ταυτόχρονα κάνει mute τα emails της συγκεκριμένης αλυσίδας ώστε να μη δείτε τα follow-up τους. Όπως αν στην πραγματικότητα πετάξετε ένα μικρόφωνο δηλαδή…

    gmail mic drop

    Η φάρσα είχε ως στόχο να μεταφέρει με χιούμορ το ότι ο αποστολέας σταματά τη συζήτηση (με τον τρόπο που σκέφτηκε η Google), αλλά δημιούργησε προβλήματα από νωρίς, καθώς κάποιοι το έστειλαν κατά λάθος -χωρίς να προσέξουν τι σημαίνει το κουμπί- στα αφεντικά τους, σε πελάτες και άλλους ανθρώπους που δεν μπορούν να εκτιμήσουν αυτό το χιούμορ (ενώ και είχε διάφορα bugs). Ένας χρήστης μάλιστα ισχυρίστηκε σε Gmail Help Forum ότι έχασε τη δουλειά του γι’ αυτό το λόγο και κάπως… έτσι η Google το απέσυρε γρήγορα!

    Αν εμφανίζεται ακόμη στο Gmail σας και δεν το θέλετε, δεν έχετε λοιπόν παρά να κάνετε refresh… Δεν της πέτυχε και πολύ αυτό το αστείο της Google.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles