20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η “Ραπουνζέλ” στην πραγματική ζωή: Η κοπέλα που πούλησε για 5.000 δολάρια τα μαλλιά της…

    Μια ιστορία που παραπέμπει σε παραμύθι κι όμως εκτυλίχθηκε στην πραγματικότητα. Η μικρή Natasha ζούσε σε μία παράγκα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ανέσεις που είχαν άλλα παιδιά της ηλικίας της.

    Το 12χρονο κορίτσι είχε όμως και κάτι που την έκανε να ξεχωρίζει, αλλά ταυτόχρονα, σε αρκετές περιπτώσεις, δυσκόλευε ακόμη περισσότερο τη ζωή της. Ήταν τα μαλλιά της, τα οποία έφταναν σε συνολικό μήκος τα 1,6 μέτρα! Όπως σημειώνει, της έπαιρνε τέσσερις ώρες κάθε εβδομάδα για να τα λούσει και μιάμιση ώρα κάθε μέρα για να τα χτενίσει. Αυτά τα μαλλιά, όμως, της έδωσαν τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή της…

    Η μικρή πούλησε τα πολύτιμα μαλλιά της, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως extensions, έναντι του ποσού των 5.000 δολαρίων, που για την οικογένειά της είναι πραγματικά ένας μικρός “θησαυρός”. Τώρα, με αυτά τα χρήματα, σκοπεύει να αποκτήσει ένα νέο σπίτι για την οικογένειά της και να αλλάξει τη ζωή της. “Φοβόμουν ότι δε θα το ήθελα αρχικά” αναφέρει. “Το ότι έκοψα τα μαλλιά μου όμως, μου έδωσε μία νέα ζωή. Τώρα κάνω μαθήματα ποδηλασίας και έχω την ελευθερία μου. Θέλω να μάθω αγγλικά και ισπανικά και μπορώ πλέον να κολυμπήσω χωρίς να με ενοχλούν τα μαλλιά μου”.

    Η μητέρα της, Catarina, αναφέρει ότι δεν πίεσαν τη μικρή Natasha στο να πάρει αυτή την απόφαση όσον αφορά τα μαλλιά της, τα οποία, αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είχε κόψει από τότε που ήταν μωρό.

    Η 12χρονη, που στο σχολείο είχε το παρατσούκλι “Rapunzel” -για ευνόητους λόγους-, συνεχίζει να ακούει σε αυτό το όνομα, παρόλο που τα μαλλιά της έχουν πλέον μήκος μόλις 40 εκατοστά. Φαίνεται, πάντως, πως το απολαμβάνει, όπως και την καινούρια της ζωή

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles