16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η RedMax Technologies “Premier Partner” της CISCO

    Την Πιστοποίηση “Premier Partner” της CISCO για την περιοχή Ελλάδα-Κύπρος-Μάλτα απόκτησε πρόσφατα η RedMax Technologies. Πληρώντας όλα τα κριτήρια προσωπικού (με πιστοποιητικά προσωπικού CCNA & CCIE) και εκπαίδευσης (με πιστοποιήσεις σε εξιδεικευμένα Cisco tracks) η RedMax Technologies μπορεί πλέον και επίσημα να προμηθεύσει, να εγκαταστήσει και να υποστηρίξει λύσεις Cisco στην εν λόγω περιοχή.

    Επιπρόσθετα, με την συγκεκριμένη πιστοποίηση η RedMax Technologies απολαμβάνει πλέον μία σειρά από οφέλη, τα οποία θα μπορεί να μεταβιβάζει στους πελάτες της. Τα οφέλη αυτά συμπεριλαμβάνουν μεταξύ πολλών άλλων, επιπρόσθετες εκπτώσεις σε υφιστάμενες Cisco λύσεις, περισσότερη τεχνογνωσία και εκπαίδευση καθώς και πιο άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη. Τελικός στόχος είναι να προσφέρονται value for money εξιδεικευμένες λύσεις υψηλής ποιότητας σε όλους τους συνεργάτες της Cisco, ανεξαρτήτου εταιρικού μεγέθους.

    Η θετική αυτή εξέλιξη επισφραγίζει την σταθερή προσήλωση της RedMax Technologies, να παραμένει πιστή στην στρατηγική της και να υποστηρίζει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της, προσφέροντας ψηλού επιπέδου και ποιότητας τεχνολογικές λύσεις που ικανοποιούν τις σημερινές και μελλοντικές τους τηλεπικοινωνιακές ανάγκες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles