13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung ανακοινώνει τη διεξαγωγή Developers Conference τον Οκτώβριο στο San Francisco

    Και ναι, η Samsung αποκτά και αυτή το developer event της, στα πρότυπα άλλων εταιρειών, όπως η Apple, η Google ή η Microsoft.

    samsung developers conference

    Η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε το “πρώτο μεγάλης κλίμακας πολυήμερο developer event” της, το οποίο προγραμματίζει για τα τέλη Οκτωβρίου, αποδεικνύοντας πως θέλει να περάσει στη συνείδηση της αγοράς όχι κάτι παραπάνω από μία κατασκευάστρια εταιρεία.

    Παρ’ όλο που ήδη έχουν αρχίσει οι εικασίες για το τι μπορεί να ανακοινώσει η εταιρεία στο event, ένα είναι περισσότερο σίγουρο απ’ όλα, αυτό που ΔΕ θα ανακοινώσουν οι Κορεάτες και δεν είναι άλλο από ένα (Amazon style) “διαζύγιο” με τη Google.

    Η Samsung δεν είναι έτοιμη να αφήσει το Google Play ούτε το “οικοσύστημα” της Google, ώστε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανάπτυξη ενός δικού της, τουλάχιστον μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Άλλωστε, οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ακόμη αρκετά στενά (ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε Google Edition του Samsung Galaxy S4).

    Έτσι, λοιπόν οι Κορεάτες αναμένεται να επικεντρωθούν στο φετινό τους Developer Conference στην παροχή στους developers των εργαλείων που χρειάζονται για να δημιουργήσουν μοναδικές εφαρμογές για συσκευές Samsung, οι οποίες θα βασίζονται φυσικά στο Android αλλά και ενδεχομένως στο Tizen, το λειτουργικό σύστημα που στηρίζει και αναπτύσσει η εταιρεία.

    To Samsung Developers Conference θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου στο Westin St. Francis Hotel.

    Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα εδώ όπου και μπορείτε να δηλώσετε το email σας για να ενημερωθείτε για το πότε θα ανοίξουν οι εγγραφές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles