20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung αναλαμβάνει να καθαρίσει τα smartphones σας μέσω UV-C light!

    Οι περισσότερες ειδήσεις των ημερών αφορούν το ξέσπασμα της πανδημίας πλέον του κορωνοϊού και το ευτυχές νέο είναι ότι οι περισσότεροι έχουν πάρει σοβαρά το ζήτημα. Καθώς η προσωπική υγιεινή, αλλά και η καθαριότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθημερινά βρίσκονται στο επίκεντρο, εταιρείες όπως η Samsung παίρνουν πρωτοβουλίες ώστε τα smartphones μας να παραμένουν καθαρά κάθε στιγμή. Είναι άλλωστε από τις συσκευές που δεν αποχωριζόμαστε εύκολα από τα χέρια μας, έτσι είναι εύκολο να μας μεταδώσουν βακτήρια και ιούς.

    Μέσω της πρωτοβουλίας Galaxy Sanitizing Services που βλέπουμε στο site της Samsung στη Μαλαισία, η εταιρεία αναλαμβάνει να καθαρίσει μέσω UV-C light smartphones με ασφάλεια και χωρίς τη χρήση χημικών.

    Όπως αναφέρει το, εξειδικευμένο σε θέματα Samsung, site SamMobile, η υπηρεσία, που υποστηρίζει και για άλλες συσκευές, όπως τα Samsung Galaxy Buds ή το Samsung Galaxy Watch, θα διατεθεί αρχικά σε 19 αγορές, που περιλαμβάνουν την Αργεντινή, τη Χιλή, την Κροατία, τη Δανία, τη Φιλανδία, την Ιαπωνία, τη Ν. Κορέα, τη Μαλαισία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, το Πακιστάν, το Περού, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ουκρανία και το Βιετνάμ.

    Σύντομα ωστόσο, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες, όπως η Αυστραλία, η Αυστρία, ο Καναδάς, η Τσεχία, η Γαλλία, το Χονγκ, η Ουγγαρία, η Ινδία, η Ινδονησία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Ιορδανία, το Καζακστάν, η Λετονία, το Μεξικό, η Ολλανδία, ο Παναμάς, οι Φιλιππίνες, η Ρουμανία, η Σιγκαπούρη, η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και η Ελλάδα.

    Η εταιρεία αναφέρει ότι η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, αφορά και λοιπά smartphones πέρα από αυτά της Samsung και το καθάρισμα διαρκεί γύρω στα 30 δευτερόλεπτα για τα smartphones και 3 λεπτά για Samsung Tablets ή Samsung Smart Watches.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles