21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung αποκαλύπτει τα εξοντωτικά tests στα οποία υποβάλλει τα foldable της! (video)

    Ένα foldable από τη στιγμή που θα πρέπει να αναδιπλωθεί χιλιάδες φορές κατά τη διάρκεια της ζωής του, θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ αντοχής. Όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα foldables, οι περισσότεροι users εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ανθεκτικότητα τους. Η Samsung με τα Z Fold4 και Ζ Flip4, για μια ακόμη φορά επένδυσε στην αντοχή των αναδιπλούμενων της, εστιάζοντας σε μοντέλα που είναι σε θέση να αντέξουν την υπερβολική χρήση, αλλά και σε οποιαδήποτε κακουχία.

    Σε μια προσπάθεια να διαλύσει ακόμη και τα παραμικρά σύννεφα αμφιβολίας των χρηστών, ο κορεατικός γίγαντας της τεχνολογίας ανέβασε στα social media κανάλια του ένα video, το οποίο παρουσιάζει τα εξονυχιστικά τεστ, στα οποία υποβάλλονται τα νέα foldables της Samsung. Όπως θα διαπιστώσετε και από το video που ακολουθεί, τα νέα smartphones της εταιρείας υποβάλλονται σε ασταμάτητα folding και unfolding tests, πολλαπλό πάτημα των buttons τους και φυσικά σε δοκιμή αντοχής που τσεκάρει την αδιαβροχοποίησή τους (ψεκάζοντας νερό από διαφορετικές γωνίες). Φυσικά, δεν απουσιάζουν και τα λεγόμενα «λειτουργικά» τεστ, στα οποία ελέγχεται κατά πόσο ένα Z Fold4 ή Z Flip4 foldable παραμένει λειτουργικό ύστερα από την καταπόνηση στην οποία έχει υποβληθεί. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα απολαύστε το video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles