21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung έδειξε το Galaxy S8 σε συνεργάτες στη Βαρκελώνη. Όλοι δηλώνουν “ενθουσιασμένοι”!

    Η Samsung είχε αποφασίσει εδώ και καιρό πως θα παρουσιάσει το Galaxy S8 σε ξεχωριστό event μέσα στο Μάρτιο και όχι στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, ωστόσο φαίνεται πως είχε μία έκπληξη για κάποιους στην έκθεση της Καταλονίας. Η Korea Herald αναφέρει ότι η κορεατική εταιρεία είχε ετοιμάσει ένα “μυστικό” δωμάτιο επίδειξης στο Hotel Porta Fira, σχετικά κοντά στους χώρους του συνεδρίου, όπου επέδειξε τη νέα της ναυαρχίδα σε μία επίλεκτη ομάδα συνεργαζόμενων εταιρειών.

    Samsung Galaxy S8

    Κάποιοι που είδαν τη συσκευή αναφέρουν ότι “εντυπωσιάστηκαν”, χωρίς ωστόσο να δίνουν λεπτομέρειες για specs ή χαρακτηριστικά της.

    Η Samsung συχνά παρουσιάζει συσκευές πίσω από κλειστές πόρτες με στόχο να αυξήσει το ενδιαφέρον των πελατών της, ωστόσο φέτος που ο ανταγωνισμός είναι ενισχυμένος είναι γεγονός πως χρησιμοποίησε το MWC 2017 για να προμοτάρει όσο μπορούσε την επικείμενη ανακοίνωση και να μεγαλώσει την προσμονή. Στις 29 Μαρτίου θα γνωρίσουμε το Galaxy S8 (& Galaxy S8+) και όλες μας οι απορίες θα λυθούν, έως τότε σίγουρα πολλές ακόμη διαρροές και φήμες θα μας απασχολήσουν για τη κορυφαία πρόταση του κατασκευαστή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles