14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung γιορτάζει την κυκλοφορία της νέας σειράς gaming monitor Odyssey με ένα πρωτοποριακό πανευρωπαϊκό τουρνουά Esports

    Η Samsung Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά οθονών για gaming*, ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρωτοποριακού Esports τουρνουά της, για να γιορτάσει τις νέες προσθήκες στην κορυφαία σειρά οθονών για gaming, Odyssey.

    To Odyssey League, που πήρε το όνομά του από την καινοτόμα σειρά των gaming monitors της Samsung, απευθύνεται στους καλύτερους παίκτες PUBG στην Ευρώπη**. Οι παίκτες που πληρούν τα υψηλά πρότυπα απόδοσης, εφάμιλλα της σειρά προϊόντων Odyssey, και είναι πρόθυμοι να το αποδείξουν, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έπαθλα αξίας €25.000.

    Η σειρά οθονών για gaming, Odyssey, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Samsung x T1, μια από τις κορυφαίες ομάδες στα eSports, για pro-gaming που ξεπερνά τα όρια. Τα G9 και G7 gaming monitors της σειράς Odyssey ενσωματώνουν πανίσχυρες λειτουργίες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι παίκτες, όπως για παράδειγμα την πανοραμική προβολή στην οθόνη, χάρη στην πρωτοφανή κυρτότητα 1000R, για να παίζουν πάντα σαν επαγγελματίες. Μπορούν επίσης να παραμένουν στην κορυφή κάθε leaderboard, εξαλείφοντας τις καθυστερήσεις με χρόνο απόκρισης 1ms και 240hz RapidCurve και να βιώνουν με ρεαλισμό το πεδίο της δράσης, χάρη στην τεχνολογία QLED για καθηλωτική ανάλυση εικόνας.

    Οι εγγραφές για το τουρνουά έχουν ανοίξει και οι ενδιαφερόμενοι gamers από την Ελλάδα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους προκριματικούς που θα διενεργηθούν από τις 19-22 Οκτωβρίου ενάντια σε ομάδες της Αδριατικής και θα οδηγήσουν στους τελικούς της περιοχής στις 31 Οκτωβρίου 2020. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες από 12 περιοχές της Ευρώπης, με τις καλύτερες να προκρίνονται στον διήμερο πανευρωπαϊκό τελικό, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2020.

    Όλοι οι διαγωνισμοί και από τις 12 ευρωπαϊκές περιοχές θα μεταδοθούν ζωντανά στο Twitch από διακεκριμένους gamers, όπως η PUBG superstar Dana Dima Gard, AKA DanucD. Ο πανευρωπαϊκός τελικός θα είναι μια κορυφαία παραγωγή που θα μεταδοθεί απευθείας από το Odyssey League Esports studio στο Βερολίνο.

    Ο Atila Yesildag, Head of Esports EMEA στο PUBG Corporation, δήλωσε: «Ανυπομονούμε για την εξέλιξη της συνεργασίας μας με τη Samsung Electronics Co. και για την από κοινού διοργάνωση του επερχόμενου Samsung Odyssey League. Χαιρόμαστε που μπορούμε να προσφέρουμε σε fans και παίχτες ακόμα ένα διασκεδαστικό τουρνουά».

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα του τουρνουά και για τη δυνατότητα παρακολούθησης των events μπορείτε να βρείτε στο odysseyleague.gg.

    * Αντιπροσωπεύοντας το 17,3% όλων των εσόδων του 2019 σύμφωνα με τα δεδομένα IDC4Q2019.

    * * Στις ευρωπαϊκές χώρες που μπορούν να συμμετέχουν περιλαμβάνονται οι: Ιταλία, Σκανδιναβικές Χώρες (Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία), Πολωνία, Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία, Αδριατική (Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία), Ελλάδα, Τσεχία, Σλοβακία, Ιβηρική Χερσόνησος (Ισπανία, Πορτογαλία) Ρουμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία, Βόρεια Ιρλανδία, Σκωτία, Ουαλία) και Μπενελούξ (Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles