20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung γνωρίζει την αιτία της ανάφλεξης των Galaxy Note 7

    Το Samsung Galaxy Note 7, όπως έχουν υποστηρίξει πολλοί, αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς στην αγορά των φορητών συσκευών. Αν και δημιούργησε την εντύπωση του καλύτερου Android smartphone και μια από τις πιο αξιόπιστες αγορές που θα μπορούσε κάποιος να πραγματοποιήσει εκείνη τη χρονική στιγμή, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποδείχθηκε ως ένας σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια του κατόχου του. Ένας σημαντικός αριθμός περιστατικών ανάφλεξης ανάγκασε τη Samsung να προβεί στην ανάκληση και τελικά στην οριστική διακοπή της κυκλοφορίας του, όταν διαπίστωσε ότι το πρόβλημα δεν είχε λυθεί.

    galaxy-note-7

    Η εταιρεία ξεκίνησε τη διερεύνηση των περιστατικών αυτών, προκειμένου να βρει το πραγματικό αίτιο πίσω από τις αναφλέξεις, αλλά συνάντησε αρκετά προβλήματα κατά τη διαδικασία αναπαραγωγής των αναφλέξεων. Μάλιστα, υποσχέθηκε να ανακοινώσει επισήμως την αιτία μέχρι το τέλος του χρόνου. Νέες πληροφορίες υποστηρίζουν πως η Samsung γνωρίζει αυτή την αιτία, ωστόσο προς το παρόν δεν είναι έτοιμη να τη μοιραστεί με το κοινό. Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα The Investor, η Samsung έχει ολοκληρώσει την εσωτερική διερεύνηση του θέματος και έχει ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ερευνών της σε ανεξάρτητα εργαστήρια, όπως τα Korea Testing Laboratory και UL.

    Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι προσπάθησαν να εξηγήσουν τι προκάλεσε τις αναφλέξεις. Άλλοι τονίζουν πως η βιασύνη της Samsung να παρουσιάσει εγκαίρως έναν ανταγωνιστή του iPhone 7, σε συνδυασμό με σοβαρές ασυνέπειες στο σχεδιασμό οδήγησε πολλά Galaxy Note 7 να τυλίγονται στις φλόγες. Η ιστοσελίδα παράλληλα διευκρινίζει ότι η Samsung είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τις διαρροές πληροφοριών όσον αφορά μελλοντικά προϊόντα. Ο CEO της εταιρείας, Koh Dong-jin, ανέφερε πρόσφατα σε εσωτερικό email που στάλθηκε σε εργαζομένους, πως είναι εξαιρετικά λυπηρό να πληροφορείται για πρόσφατη προσπάθεια διαρροής ορισμένων πρωτοτύπων μελλοντικών συσκευών. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι και αυτό το email έχει διαρρεύσει.

    Να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν έχουμε στη διάθεσή μας κάποιες εικόνες για το design του Galaxy S8, επομένως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι ακριβώς αναφέρεται ο Koh. Η Samsung θέλει να κάνει ένα δυνατό comeback με το Galaxy S8 που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, με τις μέχρι τώρα φήμες να υποστηρίζουν πως θα διαθέτει bezel-less design, κυρτή οθόνη και σαρωτή ίριδας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles