21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung παρουσίασε foldable που «διπλώνει» στα δύο και τρέλανε κόσμο! (video)

    H Samsung έχει ήδη καταφέρει κτίσει ένα μίνι-οικοσύστημα foldable συσκευών (με τα Galaxy Ζ Fold και Galaxy Z Flip), ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει στις παραπάνω συσκευές, για αυτό και μας ετοιμάζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για το μέλλον! Συγκεκριμένα, πρόσφατα ανέβηκε ένα video στoυς επίσημους λογαριασμούς της στο πλαίσιο της προώθησης της τεχνολογίας των OLED displays της, το οποίο εμφάνιζε μια prototype συσκευή της να… διπλώνει δύο φορές, μαζί με πολλές ακόμη προτάσεις που δεν αποκλείεται να αποτελεσουν το “μέλλον” της mobile τεχνολογίας!

    H Samsung στο εν λόγω video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω παρουσιάζει πολλές ενδιαφέρουσες foldable τεχνολογίες που πραγματικά μας ανοίγουν την όρεξη για το μέλλον. Φυσικά, τα βλέμματα συγκεντρώνει το S-Foldable όπως το αποκαλεί, το οποίο ουσιαστικά «διπλώνει» με τέτοιο τρόπο, ώστε να μετατρέπεται από ένα tablet σε μια εντελώς pocket-sized συσκευή. Στο video που παρουσιάζεται το εν λόγω καινοτόμο concept, μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από τον τρόπο λειτουργίας των dual hinges του, παρατηρώντας τη συσκευή από όλες τις πλευρές. Παράλληλα, εκτός από το S-Foldable, η Samsung παρουσίασε επίσης και ένα rollable phone (αναδιπλούμενο ή μάλλον για την ακρίβεια ανασυρόμενο), αλλά και ένα dual-display laptop (θυμίζοντας έντονα το Lenovo Yoga Book), αλλά και ένα laptop με σχεδόν ανύπαρκτα bezels. Αν και δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι πολλά από τα παραπάνω concepts θα καταφέρουν να δουν κάποια στιγμή το φως της ημέρας και να φτάσουν στα χέρια των χρηστών, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η κορεατική εταιρεία, διαθέτει μπόλικους καλά κρυμμένους άσσους στο μανίκι της, με το μέλλον των foldable συσκευών της (κι όχι μόνο) να διαφαίνεται ευοίωνο!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles