20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung παρουσίασε Galaxy Buds cases εμπνευσμένες από τα Pokemon!

    Είναι κοινό μυστικό ότι οι Κορεάτες της Samsung τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για το σύμπαν των Pokemon. Για αυτό και έχουμε δει σε αρκετά προϊόντα τους να βάζουν μια πινελιά από… Pikachu. Μέχρι πρότινος βέβαια τα συγκεκριμένα προϊόντα εμφανίζονταν αποκλειστικά για την αγορά της Κορέας, ωστόσο η Samsung από ότι φαίνεται αποφάσισε να τα «δοκιμάσει» και σε άλλες περιοχές και συγκεκριμένη προς Ευρώπη μεριά.

    Οι Ισπανοί users λοιπόν έχουν την τύχη να αγοράσουν τις νέες Pokemon-themed θήκες για τα Galaxy Buds, οι οποίες όπως πολύ σωστά μαντέψατε έχουν το σχήμα των  Poke-balls. Ειδικότερα, οι users μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τρία μοντέλα (Ultraball, Greatball και Masterball) και όλες οι θήκες είναι συμβατές με τα Galaxy Buds Live, Buds Pro, Buds2, Buds2 Pro, και Buds FE. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο ρόλος τους είναι απλώς για να αποθηκεύουν τα ακουστικά σε ασφαλές σημεία, καθώς δεν αντικαθιστούν τις κανονικές θήκες (πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να φορτίσουν, καθώς δεν διαθέτουν κάποια μπαταρία στο εσωτερικό τους). Η τιμή τους ανέρχεται περίπου στα 39 ευρώ και αν μη τι άλλο είναι ένα προϊόν που θα το εκτιμήσουν οι fans του δημοφιλούς σύμπαντος του Pokemon.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles