18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung παρουσιάζει μια 4G LTE έκδοση του Gear S3 Classic

    Το Gear S3 αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή smartwatches που υπάρχουν στην αγορά, εκτός από το Apple Watch. Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα μια έκδοση του Gear S3 classic το οποίο θα περιλαμβάνει υποστήριξη 4G LTE. Πρόκειται για μια κίνηση, η οποία αναμφίβολα θα ικανοποιήσει αρκετούς χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο.

    samsung

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το phonearena, ένα 4G LTE smartwatch είναι ό,τι καλύτερο για ένα χρήστη. Είναι εντελώς ανεξάρτητο από το smartphone, υπό την έννοια ότι χρησιμοποιεί τη δική του συνδεσιμότητα για να ανανεώσει τις πληροφορίες του καιρού αλλά και να σας παρουσιάσει νέες ειδοποιήσεις. Ακόμη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις απευθείας από το ρολόι, χωρίς να χρειάζεται να έχετε δίπλα τη συσκευή.

    Ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, αυτής της LTE έκδοσης του Gear S3 classic είναι η δυνατότητα να δεχθείτε ή να απορρίψετε κλήσεις με μια απλή περιστροφή του watch bezel. Αυτή τη στιγμή και το Gear S3 frontier και το S3 classic πωλούνται έναντι του ποσού των $350, ενώ η τιμή της 4G LTE έκδοσης του S3 frontier διαμορφώνεται στα $400. Πιστεύεται ότι αυτή θα είναι περίπου η τιμή και του S3 classic 4G LTE, όταν κυκλοφορήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles