13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η σειρά-ναυαρχίδα τηλεοράσεων της Sony, XH95 4K HDR Full Array LED, είναι πλέον διαθέσιμη

    Η σειρά τηλεοράσεων Sony XH95 4K HDR Full Array LED είναι πλέον διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη σε πέντε μεγέθη οθόνης για να ταιριάζουν εύκολα σε κάθε χώρο. Η XH95 χρησιμοποιεί τις καλύτερες τεχνολογίες εικόνας και ήχου της Sony σε έναν πρωτοποριακό συνδυασμό, ώστε να παρέχουν μια συναρπαστική εμπειρία προβολής.

    Χρησιμοποιώντας τον καλύτερο στην κατηγορία του επεξεργαστή εικόνας, X1 Ultimate της Sony, επιτυγχάνεται ευκρινής ποιότητα εικόνας με ακρίβεια, για μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Ο εξαιρετικής ποιότητας ήχος αποτελεί βασική παράμετρο της εμπειρίας θέασης και η σειρά XH95 διαθέτει την τεχνολογία «Sound-from-Picture Reality™», η οποία δίνει στους χρήστες την αίσθηση ότι ο ήχος προέρχεται απευθείας μέσα από την οθόνη.

    Οι νέες XH95 τηλεοράσεις συνεχίζουν να προσφέρουν περιεχόμενο σύμφωνα με την πρόθεση του δημιουργού, με τη λειτουργία «Netflix Calibrated Mode», για επαγγελματικής ποιότητας περιεχόμενο από την πλατφόρμα Netflix και «IMAX Enhanced», φέρνοντας την εμπειρία IMAX στον προσωπικό σας χώρο και προσφέροντας ένα νέο επίπεδο θέασης, ήχου.

    Οι τηλεοράσεις XH95 της Sony εισάγουν, επίσης, το «Ambient Optimization», μια νέα τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας και ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον χρήστη. Συγκεκριμένα, η φωτεινότητα της εικόνας προσαρμόσει αυτόματα, ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος στο δωμάτιο, αυξάνοντας τη φωτεινότητα σε φωτεινά δωμάτια και μειώνοντάς τη σε σκοτεινότερους χώρους για να εξασφαλίσει την τέλεια δυνατή προβολή. Ακόμα, ανιχνεύει αντικείμενα στο δωμάτιο, όπως κουρτίνες και έπιπλα που απορροφούν ή αντανακλούν τον ήχο, βελτιστοποιώντας την ακουστική, έτσι ώστε να διατηρείται η ποιότητα ήχου.

    Εκτός από την τεχνολογία «Ambient Optimization», οι τηλεοράσεις XH95 φέρουν τη νέα μορφή σχεδιασμού, «Immersive Edge». Για ακόμα πιο επιβλητική εμπειρία, μια διακριτική βάση βρίσκεται πλέον στην άκρη της οθόνης, η οποία είναι τόσο μίνιμαλ που δεν είναι καν ορατή, προσφέροντας στους χρήστες μια βελτιωμένη και ανεπηρέαστη εμπειρία θέασης.

    Η σειρά τηλεοράσεων XH95 διαθέτει Android TV με Google Assistant, Google Play Store και ενσωματωμένο Chromecast, προσφέροντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο, υπηρεσίες και συσκευές μέσω της εκτεταμένης πλατφόρμας του. Τα πρωτότυπα user interface μενού και οι δυνατότητες φωνητικού ελέγχου της Sony είναι, επίσης, βελτιωμένα για καλύτερη καθημερινή χρήση.

    Οι χρήστες του Apple AirPlay 2 μπορούν να μεταδίδουν σε ροή ταινίες, μουσική, παιχνίδια και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους, απευθείας από το iPhone, το iPad ή το Mac. Η τεχνολογία Apple HomeKit παρέχει έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο για τους χρήστες να ελέγχουν την τηλεόρασή τους από τα iPhone, iPad ή Mac.

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Η σειρά τηλεοράσεων ΧΗ95 είναι ήδη διαθέσιμη. Για πληροφορίες σχετικά με την τιμή τους, ελέγξτε τον ιστότοπο της Sony στη διεύθυνση www.sony.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles