16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η σειρά OnePlus 9 θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα (Core, Pro και Lite)!

    Η OnePlus πλέον έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια μια θέση στις καρδιές των φανατικών φίλων της mobile τεχνολογίας, καθώς συνδυάζει δυνατά χαρακτηριστικά σε άκρως ανταγωνιστική τιμή. To μέλλον λοιπόν για την OnePlus διαγράφεται ιδιαιτέρως λαμπρό, για αυτό και το 2021 αναμένουμε να είναι μια πολύ καλή χρονιά για την κινεζική εταιρεία. Μετά το πετυχημένο launch του OnePlus 8T, τώρα τη σκυτάλη θα παραλάβει η σειρά OnePlus 9, η oποία θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικά μοντέλα.

    Σύμφωνα με καλή πληροφορημένες πηγές, η OnePlus 9 series θα περιλαμβάνει τα OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, και OnePlus 9 Lite! Τα δύο μεγάλα μοντέλα θα στηρίζονται στον πανίσχυρο Snapdragon 888, που όλοι γνωρίζουμε ότι θα βρίσκεται στο εσωτερικό των περισσότερων ναυαρχίδων του 2021, ενώ το πιο «οικονομικό» Lite θα έχει στην καρδιά του ένα Snapdragon 865 chipset. Αν και αυτή τη στιγμή έχουμε λιγοστές επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τη νέα σειρά σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs, ωστόσο σε ότι αφορά την τιμή των νέων μοντέλων της OnePlus, το core μοντέλο δεν αποκλείεται να παίξει περίπου στα 780 με 800 ευρώ, ενώ το Pro μοντέλο ενδεχομένως να αγγίζει τα 1000 ευρώ. Το Lite βέβαια θα είναι πιο «budget-friendly», καθώς το hardware του θα είναι πιο κοντά στο 8T και έτσι θα το δούμε το πιθανότερο να κινείται στο τιμολογιακό φάσμα των 600 με 700 ευρώ. H νέα σειρά πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles